Tebe te sonuvam sekoja vecer ma ... od um ne mi izleguvas. Aj i tebe da te pozdravam drugarke moja naJverna
До @Yowannty oти е многу мила, eмотивна, креативна, интелигентна, реална и своја со високи идеали... едноставно квалитетна и комплетна личност, прекрасна девојка - и одвнатре, а и однадвор Една од најомилените феминки си ми отсекогаш
Главата горе Македонци, не дозволувајте местенките да ве натераат да скршнете од патот. Поздрав до сите патриоти и вистински Македонци кои не се откажуваат од идеалите. Огромен поздав до сите оние кои ги запознав и почитувам на форумот, иако повеќето се банирани Дарко1991, Veteruska, Baba Rada, Clen1, Hard core, а со останатите ќе останам во контакт
@Dust На крајот се ќе биде добро,ќе боли,ќе боли,ќе прекине и ќе се појави одеднаш убава светлина што ќе те осветли онака најсилно,како што заслужуваш
Pozdravce do staro drustvo @referentka , @Bozica1980 , @baba Rada, @Jas! , @sanjaeva, @MilaP, @Dust, @winter flower , @krofnicka27 (ova e malo),' @LiliBoz , @stetoskop , @DVAANGELA , @Peco , @ninja35 , I site ostanati od 40+_, mi falite drushtvo
Враќам поздрав до соиграчот @diskreten32 а уз пат да ја поздравам и @Dadusicka . Поздрав од и за @Petar80 -недостигаш бе човек овде на форумов.