@Elissa Лепото @LiliBoz Најмилата(нова)форумска другарка,ти праќам куп бакнежи и гушки @evangelina.ina Најхрабрата и најдобродушната жена,мајка,пријателка. Единствена си,сакам еден ден барем да ти ја имам силата
@Rama една голема гушка до тебе мила ! Уз пат да ги поздравам и другарките од бебе темите @Annath @joy1 @eli25 @kristina.k @referentka @danichap @Mari* @M&M и сите други што не ве пишав а ве читам таму! СП и до идната мама @kukla21
Посебно ми значи што ме перцепираш како јака личност и со одбрани зборови го пишуваш поздравот до мене@RamaУбо чупче убедена сум дека ќе го имаш својот мир,здравјето и големата љубов покрај себе Виртуелниот поздрав од посебните личности за мене е поттикнувачки и ме преплавува со надеж и среќни чувства @mal.ecka ,@♡BuBaLe♡ ,@WORRIED.BT ,@mareane ,@Lejla8 Добро Ви утро прекрасни души
Случајно ја видов темата и онака најпозитивен поздрав со блашко и кафе, да тргне продолжениот викенд девојчиња. @Someonespecial , @AnaKarenina , @Doozy , @Mishela , @crimson
@Petar80 никогаш не ме заборавил за поздрав. @Peco и @ninja35 што не трпат со години @sanjaeva и @PUPICA пошто се супер друштво @lunicka и @Doozy со двете имам неиспиено кафе
Ми го направи денот така од изутрина баш посебен...најголема до тебе Одамна не сум поздравила,до неколку посебни личности @WORRIED.BT @mareane @lunicka @Viktorijaaa5 @duffi @danichap @vitamina Bubale