Поздрав назад мила. А додека сум тука, поздрав до милите @Someonespecial @Yowannty @JollyGirl @DAngel и посебното милата @theowndemon и цело ФМЌ.
@sofijanoka @Lianna Anna и до цело младинско ќоше Прекрасни сте сите и ја правите прекрасна темата, најубава причина да се посетува форумов сте @Dust Дамите @galapce @Annath @Bozica1980 @joy1 @sanjaeva @ph.orhideja @JuLleE
@stetoskop, @Bozica1980 , @Dust , @Peco , @Petar80 , @referentka , @nina123 , @♡BuBaLe♡ , @kuc , @Lejla8 , @Sesil , @sanjaeva , @Val-Dim , @mareane , @Aleksandar1212 ,@ines.h , @ph.orhideja , @evangelina.ina , @Dare 31, @Schhhh... Поздрав другари
@evangelina.ina пoздрaв нaзaд миличкa...пoчнaв дa зaгледувaм вo сoгрaѓaнките пo улицa вo oбид дa те препoзнaaм @mal.ecka те гушкaм иднa мaмичке...сaмo штo се врaтив oд твoјoт крaј..
Ви благодарам и на двете, имајте убава саботна вечер и продолжен викенд за убаво да се одморите. Повелете послужете се има за сечиј вкус.
Поздрав назад @mal.ecka Поздрав и до @Bozica1980 , ♡BuBaLe♡ , @evangelina.ina , @mareane , @pupica , @danichap , @Doozy , @galapce, @WORRIED.BT ,@Lady Phoenix ... И до @tessie
Знаев дека си ти.Денес ми беше на гости во мојот град претпоставувам дури и памтам каде те видов ама не бев сиг дека си ти
Оти викав по малава хахах искрено ми беше срам,а бев скоро сигурна дека си ти.Ај нареден пак кај тебе