СП до џули,до карак и вери.досега добар впечаток ми оставивте,па еве еден поздрав со една кутија слатки
Сп до BoaVista, чисто онака. Angelche, ми се допаѓа нејзиниот вкус за слики. Phyramide, посебна е. TeddyGrey, затоа што е верна на трета смена. Jullie77 и Wild.Child, за вкусот на музиката.
Лелееееее Росоњерка ми направи проблем!!!! Сликата со малото маче!!!!!!!! Пред некој ден го замарав дечко ми дека сакам мало маче да ми поклони зошто оддамна малишан сум немала,подзаборавив и сега беља!!!!Ааааах...... Поздрав до тебе!Баш си злобна!
СП до: Бројче, Офспринг, Трендафилка, Лилит, Пирамитката, Сесилија, Гоу Грл, Теди Греј и Теди Беар, Георгина, Славица, Ким, Боа Виста, Карак, Блонд, Росоњерка, Џули77, Бокичка, Нелче, Марама, Мистириус и... уште некои... Вас ве одвоив како мои нај нај
Овие денови не бев на форумов..и ми фалеше Фемина..Сакам ама баш сите да ве поздравам, ако почнам да набројувам секако некој ќе заборавам И нај СП до сите што го меркаат типов Пред некој ден првпат ја загледав серијата..ама преубав ми е ..
Специјален поздрав до: Офи Трендафилка Џули Пирамитка Бројче Вајлд чајлд Теди Хипица Сесилија Дејзи Лоли Мисс Хајди Багуфче Георгина Квин Ози Мимс Лудото Би ју Ангелче Блонд Скај Сенза пароле Цирибирибела Тања Скар Данилела и сите други феминки кои ненамерно ги заборавив
СП до: Хеидидивалт, тања6, Квин, Мисс Индипендент, Лолипоп... Вчера сум ве испуштила во мојте нај нај
поздрав упатен до мимс, би ју, тедибеар, мис индепендент, пирамида, скајејнџел, ким, боа виста, росонерка, џули, карак, аннии така ми текна на овие, во следен поздрав другите....и така дел по дел сите ќе ве поздравам
^ луда кукло те цункам вчера да ме видеше како сум играла, како девојчево што ти е во потписот....+ водка + хип хоп
До Боа. И до мојата драга комшика. И Специјален поздрав до сите кои што признаваат пред Олга, и се најубави дома. http://www.youtube.com/watch?v=VGOdIjTb ... re=related