Благодарам и поздрав назад @mareane @lunicka @Dadusicka @vitamina @referentka Поздрав до цело друштво од +-40
Ретко гледам хорори, од сите the ring ми е најинтересен ама и многу страшен. Еве еден prank направен според филмот. Гледај го можеби ќе ти се допадне. Поздрав и до тебе
@Albertos Поздрав до тебе,за прв пат Те читам деновиве во темата актуелни политички настани,всушност таму и само те забележувам и баш ми се допаѓа твојата објективност. Недостигаше одамна член како тебе,бидејќи скоро сите досега бранат само еден идеал(кој вмро кој сдсм) Само напред
So seta pocit ,pozdrav do @Dust @referentka @WORRIED.BT @Dadusicka @mareane @Lejla8 @Sesil @sanjaeva @kuc @Val-Dim i bulale
@stetoskop ...пример ми си зa ...те @evangelina.ina се се врaќa се се плaќa...ич не се секирај...кoј кaкo прaви тaкa му се врaќa...oстaни силнa Oд ги пoздрaвувaм @Lejla8 ,@mareane ,@duffi , @Viktorijaaa5 ,@bubale ,@Val-Dim ,@ph.orhideja и oстaтoкoт oд екипaтa убaви ,згoдни и неoпхoдни...+-40
@baba Rada нај специјален до тебе, а бе да не те имаше снемано нешто од форумот, или мене ме немаше имано....
Благодарам мила моја за поздравот, многу убаво ми дојде на душа Мене ме немаше една недела, бев во притвор(форумски) но еве ме, сега ќе надокнадам..за тебе незнам каде беше, но недостасуваш, се губиш од време на време