Јојјј,нисам ја крива шта сам роџена да увек правим промашаји у свему,така некако мислава одеше(јер,слабо причам српског језика) Ама,те гушкам најсилно и ти праќам купишта бакнежи во чест на тоа што си ми една од ретките нај феминска другарка уште од моето зачленување тука
Специјален Поздрав до Дедоми кој починал пред да се родам ако го чита мојов ПОСТ од ГОРЕ нека Стисне ЛАЈК
До @GrevMk оти е многу фин, паметен, духовит, супер човече и другарче И редно е да го отвориме школото за сарказам И до прекрасната дама @Lianna Anna, идол си ми
@joy1 требаше да претпоставам дека си близнак во хороскоп чим имаш волку префинет вкус за облекување....у чест на нас близнаците..поздрав голем до тебе..
Еден саботен поздрав до: @JollyGirl омилена си ми за читање, посебно во СДК (да не се мислењата од тебе и уште група квалитетни членови, темата би личела на обична семе синапово збирка ) @Matotheja оти е прекул цура @Lella @Ketchup @Tan4ence @simonna.a јака ни душа со колоквиумите на факс @Kukla994 @theowndemon @MagsDestiny @LiliBoz
@Lilianna СП до нај милата и нај емотивна девојка,уживам да те читам @Dust Не сум ти кажала досега вака јавно,ама многу сум ти благодарна што во неколку наврати кога ми беше лошо,се понуди да ми помогнеш @cresa-jagoda Поздрав и куп гушки мило девојче
@Someonespecial мило ми е што ти се свиѓаат моите постови. Не знаеш колку ми исплати (буквално ми плаќаат од форумов) да стојам по улици, да слушам туѓи муабети и да ги пишувам во темата Ама вреди (упс ова требаше во порака на фб да ти го пратам хех) СО лесно на колоквиумите, и на тебе и на сите што полагаат...Повеќе учење, помалку седење на нет Да положите и вака да се радувате.