СП до Гоу СП до сите на кои не им се сите овци на број Ете ви една песна од мене http://www.youtube.com/watch?v=Wjgn99enjVM
СП до Ангелче,Џули,Ненушка нешто ја снема Пирамидка,Багувче,Ким,Вајлд,Бројче,Рејнбоу,Тенкаи и сп до админките и модераторите
Јас сакам да ги поздравам најспецијално сите што макотрпно си го заработуваат лебот, што трпат неправди и нервози, бидејќи немаат друг избор и сите оние што не се предаваат и се надеваат на подобро утре и на подобра иднина.
И ја сакаам да си упатам еден огромен СП до милите форумџики Бројче, Марама, Пирамитка, Џули, Гоу, Мисс- независна, Мимс, Оффи, Кике, К.и.м, Лолипоп, Трендафилка, Георгина,Ангелче, Вајлд, Хипица, Анат, Виножитка, Лилит, Теди-мече, Скај, Би Ју, Боа Виста, Хајди, анни, аннннии,Багуфче, Тенкаи, Гордана, Вајлд грл, Ловли, Душица, Волфче, Ози, Старфиш, Спичлес, Шила, Ема, Спецификоне, Сенза, Лукс, Вери, СексиЛејди, Мистериус, Мина, иренна, ариел, озбилна жена, Шилеа, Вики4е, Анфетфул18, Блонд, Цирибирибела, Лудото19, Сесилија, Данилела, Скар, Росонерка, Фиарлес, карак, Дејзи, ТедиГреј, Бокичка, Докторка, Кате21, Ла-Чика, Лакримоса, ОрдинариГрл,Стронгер, славица999, Смајли, Мацуш, Нелче, Мајгрл..... :wink: Имајте убава понеделничка недела... Празници се ближааат!!! http://www.youtube.com/watch?v=fDoDUC9M ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMg ... re=related
СП до секоја една форумџика присутна на форумов. Фала ви што постоите, што сте сите свои и различни, уживам додека ве читам. Останете такви какви што сте, најдобри се!
поздрав4е квин С СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО МОИТЕ ГЛАСАЧИ!!! (мораФ да ги поздравам сите мои верни гласачи на анкетата за феминките....забавно ми е како мало дете се заиграв со гласањево)
Најголем поздрав до Queen.S! Да не ги заборавам и Горданчето, Ким, Бројче, Лукс, Сенза, Пирамидка, Го-Девојка, Вајлд и сите наши најдраги и најсакани ФЕМИНКИ!!! Бацкии!
СП до Гоу. Имаш право за гласачиве Гоу, па никоја членка не се пропагира, рекламира и.т.н, па да дадеме некое(лажно)ветување откако ќе бидеме избрани што ќе измениме СП до сите феминки
^јас како што е ред да ги испочитувам гласачиве паролата се знае - гласајте за мене за да (ми) биде подобро СП Виножитке и СП за Секси Лејди
Ве моља немојте сега и тука да ми пропагирате политики макар и такви, преу глава ми е од политиката, на телевизија отупеа со неа. СП за сите номинирани, за администратори, модератори, лилјакови, розови, плави,жолти ,зелени, ама за сите.
СП поздрав до сите што вечерва навиваат за Барселона! ЅВЕРОВИ ! Уживам дур му ја гледам скиселената фаца на К. Роналдо.
До Горде. До Georginna, зошто и таа се труе со доместос. И до сите што играат симс. Ааа и до Хајди. Се изгуби по планините.
Сакам вечерва специјално да си ги поздравам со рендом муабет Џули и Бокичка - кај сте бе кукли? Трендафилка - ка то цвето хубав! Што да правам, кодирано ми е ова кога ќе го видам твоето име Вајлд Чајлд - Калимерчето мое омилено Мимс89 - како си? Се држиш? БиЈу - кааај си бе ти мило? Сенца - апабепе капакопо сипи напапрапаипивмепе мупуапабепет! Кимче - охриѓанче, како Уајт Лајс? Уште ли ги утепуваш звучниците со нивната музика? Квин С, Марама, Хајди - се журкаме во сабота? Оффи и Боависта - партија нова, кога? Гоу Грл - си знаеш ти Волфче - не ме карај, твојата анализа е во подготовка! Старфиш - што направи? Чекам вести Лакримоса - спремај фустанот! И уште СП до Секси Лејди, Стрејнџ Жена, мојата Грл1985, Гордана10, Ѕуницата, Нелче!
Фала за поздравот Пирамидке, СП и до тебе Е да, уште звучниците се на мака. Јас кога ќе запнам за нешто дури не ми се здосади само тоа го слушам. После ќе те барам да ми предложиш нешто друго И да ми ги поздравиш Вајт Лајс на Таксират, онака уз муабет Да ги поздравам и Квин, Секси Лејди, Горде, Би Ју, Катка, Теди, Мацуш, Бројчето, Гоу, Виножитка, Мимс, Вајлд, Ангелче, Сенза, Специфичната и онаа лудана Мисс изгледа Реал го гледа, гледав таму нешто некое срце имаше ставено и поздрав до сите кои ме имаат поздравено а сум ги испуштила сега од несмасност, затоа поздрав до сите