Поздрав и до тебе срцка и плус до сите погоре означени мајки и мешиња И до @Capricorn Taurus @Ano @Igle @mariz @duffi @kukla21 @gjoker4e @danichap @Luna91 и уште многу други Ај да се дружиме пак заедно во труднички в година јас сум ЗА Едит: и за @manako1
Хахах таман е, ќе ни пораснат заедно дечињата Најголем поздрав и до тазе мамичката на две дечиња @Mari*
Ти благодарам најмногу. Од скоро почнав да се пуштам по неколку минути и оп поздрав до мене. Некој се сетил. Откако се породив немам време за форумов.
@Mishela @Dream-Girl @Doozy @MagsDestiny @Lianna Anna @theowndemon @Yowannty @AnaKarenina @sweet-cherry @JollyGirl @macka91 @prominent @sofijanoka @Rebecca_R @Stephen Amell и сите останати од прекрасното ќошенце
СП до храбрите и силни девојки од вештачко оплодување и подршка. Ги читам често,чекам позитивен тест,се радувам на секoја позитивна бета или II и тагувам за секој неуспех... Се восхитувам колку сте храбри,силни,понекогаш тажни но најчесто полни со ентузијазам... Би сакала што помалку да ве има таму и сите до една да ве читам во труднички... Ве сите!
@Someonespecial го заклучила профилот, па сега морам јавно да се "бламирам". Најголем поздрав до тебе убаво девојче.
Поздрав до @Abeja , @Madam-A & @Captain-Omni - не знам дали вие ме заборавивте, ама јас не ве заборавив вас.
Поздрав назад и до тебе, @Someonespecial - ќе се читкаме почесто од сега. Јас ќе те почастам со една убава илустација: