@Jas! @evangelina.ina @Tajnaotrovna Поздрав до посебните личности,уживам да ве читам и сакам еден ден да ја достигнам вашата зрелост и борбеност
@sanjaeva @mareane @evangelina.ina @bittersweet @Doozy @PUPICA @referentka @joy1 @WORRIED.BT @Val-Dim @ph.orhideja @anel @green.eyes @do-re-mi @Annath @Dadusicka @stetoskop @kukla21 @emkaemka @Someonespecial @Lilit @Peco @Petar80 @ninja35 @lunicka
Нееее! Девојченцето што сакаше мачиња! Баш ми е мило што се појави. Не дека јас редовната најдов да правам попис ама ми дојде драго кога те видов во СДК. Добредојде! Поздравче и до тебе ( и до останатите со кои го делам поздравот). Се надевам сите сте во најдобро издание. Твоја / Ваша, М,
Денес сум посебно емотивна,без причина,твоите зборови дополнително ме разнежнија и расплакаа Неверојатно е колку многу љубов можеш да почувствуваш од виртуелна личност,твојата секогаш допира до мене
За тебе е нормално сега да си емотивна ,хормоните,исчекувањето си го прават своето.Потполно те разбирам и почувствував потреба да те поздравам како знак на подршка и охрабрување. И јас сум вечерва некако емотивна па веста за Кукла а и твојот пост во термини за породување ме разнежнија... во позитивна смисла... Навистина е невероватно како емотивно се поврзуваме со некои личности кои не ги познаваме во реалноста...
СП до сите од темана Апел за Александар. Вие не сте луѓе. Вие сте чоечишта бре со душа до небо голема. Вие сте тие што го правите светот поубав. Чекаме сите заедно позитивен одговор сега.