да не филозофирам многу и да не пишувам поезии во темата, тука ќе ги поздравам форумџиите кои ми оставија впечаток оваа година: @Briar Rose , @toogood , @ADOKI , @baba Rada ,@carangigia ,@Bitter-Sweet, комшивчето @♡BuBaLe♡ , @"Zoki", @Rama и @SummerGirl,
@elimkd Поздрав назад,и куп гушки @kolumnistot Браво девојко! Ти се воодушевувам секој ден читајќи те,за твојата храброст и борбеност,и те молам не потклекнувај никогаш повеќе Убав пример даваш тука @Ginger^ За прв пат,поздрав до девојката која ми даде поддршка,и ме натера да се подзамислам колку сум силна и колку умеам всушност јас
Благодарам Ели пријателке драга И до тебе поздрав најголем На среќа видов не ми покажува дека си ме означила Сакаат да не скараат
Сакам јавно да ги поздравам девојките @joy1 @ivi1987 @Dust @Someonespecial @chocolade и сите останати вмешани во безвезната дискусија "чевли". Ниту едни чевли на светот не можат да ја украсат душата човечка како што може човечноста и искрениот несебечин збор и насмевката од душа. Сите имаме моменти оти без моментите наши нема да сме живи луѓе. Поздрав девојки, од срце .
@Espadrila @zhap4e Поздрав и до вас најготвачките домаќинки во катчето. Се прифаќа по еден буќет? Или сепак баклава мора ?
Ич не сум најготвачка ... ама ми годи муабетот ... Сакам и цвеќе, сакам и баклава ( не толку многу)....а бе све сакам. А најмногу луѓе со двете нозе на земјата
SP do @MilaP ,;mnogu nedostaauvas na forumov se nasevam deka ste dobri i bi sakala da pises nesto nekogas
Некој и мене ме приметил на форумов, а тоа ми е особено драго. Поздрав луѓенца. (за сите по едно) @Nigredo Odor @JollyGirl @Bender Rodriguez @Gosh @pupi.girl