Сите за Стојко,Стојко за никаде! Ќе ме разберат: @John Snow @+++ @Someonespecial @Nigredo Odor @LiliBoz @КикиМаус и јас @simonna.a
@CrazyOne Фала ти што секогаш ти текнува да ме поздравиш ти праќам куп гушки @Elissa поздрав за нај-тетката(конкуренција си ми)
Еееј, најјак ми е рап Шекспир. Така јас на периоди сум активна, ќе гледам повише да пишувам. pozz bek kukle brat
@joy1 Од срце ти благодарам за новогодишната желба што ја посакуваш за мене,ми измами насмевка на лице кога те прочитав Господ да ги враќа сите убавини и кај тебе
@macka91 Фала ти и тебе мила,за новогодишната желбасе надевам ќе те послуша Дедо мраз. И јас тебе ти ги посакувам сите убавини на овој свет @Antebellum Тебе за прв пат сакам да те поздравам...деновиве те читам активно низ доста теми,и ми се допаѓаат твоите приземјени ставови
Бакнежи и прегратки млада мамичке@mal.ecka Честита слава @Lejla8 @♡BuBaLe♡ кафенце под обавезно во мојот или во твојот град @Dust ,@Rama ,@Jas! ,@mira.mira@JuLleE моите сродни души @mareane ,@WORRIED.BT ,@VladeMila ,@DVAANGELA ,@Bozica1980,@stetoskop приземјени и восхитувачки човечни @referentka виртуелно совршена личност за мене@Doozy младата позитивна и прекрасна душа@lunicka репер за издржливост@Dadusicka само храбро Знам дека заборавам некој..ќе се корегирам секако