@evangelina.ina Да не сум те слушнала веќе да речеш оти си лоша личност и не заслужуваш внимание и среќа Заслужуваш и тоа како....се ќе си дојде на свое место
Бубале,ти праќам куп поздрави и гушки....многу страници на назад те имав поздравено(ама не беше означена)оти замисли уште јас не ја научив финтата со твое тагнување Те читам редовно,и секогаш учам по нешто ново од тебе А за сликите со младите татковци,лајк Стварно е секси глетка(за очи)
Има нешто ново? И од мене честитки. @LiliBoz ,@Someonespecial @macka91 Поздрав и од мене до сите. Баш до сите. Дури неможам да речам благодарам оти малку е. Вербата ја црпам од вашата подршка. Буквално.
@galapce поздрав драга. верувам дека минимум 90% од форумов има иста новогодишна желба и е упатена кон тебе и твоето мало. И верувам ќе ни се оствари
Сaкaм дa јa пoздрaвaм @sjdgo, сo кoјa делиме истa стрaст зa пaри, мoќ и слaвa. Ајде дa се здружиме и хитoви дa прaвиме.
Денот кога се сети на ова треба да се забележи како почеток на нова историја. Ајде. Една за мене, друга за тебе, и една заедничка.