Баниран е Меѓу другото некои членови на форумот глумеа Херкул Поаро и велеа да се провери неговата ип адреса, после тоа во темата банирани корисници во првиот пост прочитав дека е баниран. Штета
Џе ме наџе бре... Фала, умна си и ти. Поштено вака, бар по ЛП не часкаме за нешто сешто, па сега од еднаш... срцка СП до тебе знаеш зошто. Поим немам зошто умна сега...параноја ме фаќа. Као малите деца, седат у екипа, ама двете очигледно се шепкаат и ги гледаат другите у очи, као пукнете не знаете што си шепкаме...
@Lianna Anna Обожавам да те читам, на светот му требаат повеќе луѓе како тебе... ретко објективна во вистинска смисла на зборот и доблесна да почитуваш секого, со вистинска квалитетна смисла за хумор, зрела и интелигентна, а во исто време многу емотивна, емпатична и идеалист... прекрасна личност си, прекрасна мајка Многу, многу си ми мила и ти се восхитувам! И до @kravce чии утрински постови во сдк ги обожавам, ненаметливо пријатна личност, свесна и прекрасен сонувач Поздрав мили дами
@Someonespecial Морам да ти кажам дека никот соодветно ти прилега. Млада, а доволно зрела девојка, со капацитет на интелегенција, многу поголем од оној на постарите во години од тебе. Желбата за читање е обострана. Те обожавам девојко. Ти си таа специјалната, посебната, чии размисувања, да ги имаат повеќето, светот би бил подобро место за живеење. Додека сум тука, поздрав и до Ружа. @Црна Ружа најпрво во име на нашето неславно минато, а потоа следствено твојата интелегенција, иако не секогаш се согласуваме со мислења. И секако сарказмот, кој обожавам да го читам, кога е од тебе доловен. @JollyGirl Поздрав и до тебе девојче. Почнав да те читам почесто. Почнуваш да ми стануаш се поомилена.
Јас кога дискутирате со @Црна Ружа, не знам за кого да навивам Камо да се зачленуваа повеќе нови членови со вистински аргументи и смисла за хумор како вас. You're simply the best Поздрав и од мене и до Џолка, а и @DAngel
@Црна Ружа стана необично популарен во последно време, поздрави, комплименти, уште малку и брусхалтери ќе почнат да ти фрлаат . Само до пред некој период беше несфатен. Ама така е кога ја продаваш душата на ѓаволот: слава, жени, се доаѓа по ред.
СП @joy1 Оддамна не сум прочитала нешто од тебе, ретко шеткам по форумов... Прекрасна си во модни критики