@JollyGirl Не можам да ти пратам приватна порака но еве, ти се заблагодарувам вака јавно. Навистина ми е драго што ти се допаѓаат моите коментари. Биди ми поздравена.
@Sar-Ste, фала ти за номинацијата и ја користам приликата за првпат да те поздравам, баш фино девојче си
До @Someonespecial , среќен, најсреќен нека ти биде роденденот Сакав во 00:00 да честитам ама барав нешто Фала ви на сите за честитките. Би ви рекол елате сите на торта ама реално немам за сите торта и ќе настане незгодна ситуација во која или ќе бидам јас крив оти нема торта или ќе мислите дека давам тортa по фаворити. Не идете на торта. Си знаеш
@Bitter-Sweet Не сум домаќинка ич јас,да е здрава и жива Мајка,со снаа ми средија се(јас само садовите ги измив ). Фала ти,Господ да те благослови @Sar-Ste Фала ти мила за номинацијата за форумџика,драго ми е што сум ти оставила впечаток...чувството е обострано,и јас сакам да те читам(посебно во темата-Што би му кажале)
@Jenniffer поздрав од Битолскиот Славјански Бегалке Пост скриптум @theowndemon е сега заличи на нешо факсо
@vitamina , понекогаш кога те читам, си велам и јас можев дама на нивоу ко тебе да бидам, али јбг, никој не е совршен. П.С. Еве си...
СП до @Gosh и @Rama за постовите во СДК Добро е, не сум била само јас што со години секој божји ден помислувам само на еден човек