Најголеми гушки до Пирамидчето. СП и до Ким и Росоњерка. Ми се наполни душичката со победава на Барса.
СП до КИМ луда една не ме издавај овие брукиве 5:0 изгубија и преес ти пишав ама неќеше да ти стигне ,донт ноѕ вај СП и до Квин-С која дополнително ќе треба да ми објасни како си поминала на роденденот До Боа-Виста -заедно ќе тагуваме за реал До....СексиЛејди ...Хипи....Гоу....Пирамитка...Мимс...Бројче...Росоњека...ХејдиДиВалт ....толку за сега
Сп и до тебе Мисс, не се предаваме ние така лесно, сепак шампионот последен се радува И да, многу навивачки на Барса се јавија по победата Се прашувам кај беа пред тоа? Како и да е СП и до навивачките на Барселона, се гледаме на Santiago Bernabeu и таму да си ги одмериме силите
Мене ми е екстремно сексапилен! Само заради вакво парче можам да гледам фудбал Па уште кога е сегнат во сакичот. Ах.... Ај еден СП до сите негови обожавателки. И до сите кои сакаат црни мажи во црни костими
И мене на горната слика премногу ми личи на Тони Зен А да не бидам офф, специјален поздрав до сите кои ме поздравиле, и јас ве поздравувам, да не именувам, ќе биде долг списокот, се знаеме кои си се сакаме
Фала Офи, ме нема, за жал и повеќе ќе ме нема во иднина, секој ден тонам во повеќе обврски, ама не се жалам- кој сака да напредува и има некоја цел мора да се помачи малку за да си ја оствари, така да ќе повеќе ќе ве читкам,а помалку ќе пишувам, се надевам нема да ме заборавите
OДИМЕ ПИРАМИДКЕEEE! Картите се купени, психички физички, кондиционо сме премни само уште денот се чека! Јупииии