Најспецијален поздрав до сите оние кои ме спомнаа периодов додека ме немаше: @Yowannty @IronLady @JollyGirl @mareane и до новите мајчички кралици @mal.ecka и @kukla21 ако некој заборавив нека ме извини
@simonka93 баш ме израдува што видов твое известување Фалиш, доаѓај почесто Поздрав и до тебе, убав ден
@carangigia @ADOKI Ги поздравувам и им го честитам новиот преЦедател. Воедно користам прилика да ги прашам,дали ако ме испудат од мојата партија поради мрчење ќе ме примат во нивната
Па не знам прво ќе те тестираме дали ги знаеш сите комитски песни, дали имаш читано книги и гледано документарни емисии за војводите, дали си против рушење на спомениците, дали си против промена на името, химната, знамето и историјата. Доколку позитивно одговориш на тестот ќе размислиме дали ќе те примиме
@*Amethyst* @Avery @Victorian @YoungandBeautiful @BlackAndWhiteSwan Поздрав и куп гушки до вас девојки. Ми се чини дека прв пат ве поздравувам,ама редовно ве читам Само имам една забелешка:бидете што поактивни,во повеќе теми. Освежување сте на форумов
Јаоооо, ми се вратил легендата @Читател и тукааа! Ми фалеа твоите листи бе будалче Ајде повели да дрмнеме уште...
@Rama ти благодарам на пријатното изненадивање )) последен колоквиум имам утре и ке бидам поактивна. Имај прекрасен ден