@simonka93 Девојче ме израдува. Ептен ми е мило што пиша. Неретко те помислував. Се надевам дека се е во ред и дека сите сте добри. Гушки до беблакот.
Фала ти за поздравот и за убавите зборови Also поздрав и од мене до другите тагнати лепотици, it's a pleasure reading you
Благодарам за честитката...иако малку во нејзе гледам искажана иронија...Но сепак благодарам А за тоа дали ќе те примаме уф партија ќе треба низ многу филтри да пројдеш па ако се покажеш може ќе има едно место хахах
@Rama Колку пријатно изненадување . Мило ми е што сум ти оставила таков впечаток. Читкам на форумот на паузи, заглавена сум во колоквиуми . Нека завршат, па ветувам поголемо дружење. Те читам и јас редовно, толку искрена и заљубена душа не може да остане незабележана . Поздрав до тебе и до останатите означени девојки
@Feminka22 Девојче,толку си млада(да не речам мала)а толку си зрела во однос на твоите години,се носиш многу разумно и баш по мој терк и вкус. Не си од оние кои сакаат да бидат без влакна на јазик и со ептен слободоумни сфаќања(само за да испаднат модерни и современи)-за жал денес е таква добар дел од твојата генерација.…... Остани си своја и не дозволувај околината да влијае на твојот карактер @realGirl & @Feminka192 Одамна не сум ве поздравила девојки,сега се сетив на вас @Dream-Girl Првиот официјален поздрав до тебе Девојче зрачиш со самодоверба и позитивна енергија. Секогаш те читам со воодушевување,посебно се воодушевувам на твојата самодоверба и начинот на кој си научила да постигнеш како повторно да се сакаш себеси Десетина години сум постара од тебе,ама треба јас да учам многу од тебе на таа тема
@Rama пред спиење ме разнежни поздрав бек и ептен ми е драго што слушнав вакви зборови од прекрасна личност како тебе
@Someonespecial Поздрав и куп гушки до тебе...иако не се согласуваме на многу теми на форумов,јас сепак уште те почитувам со првичниот впечаток и интензитет за старите добри времиња И да знаеш,срцето ми го растрепери со постот во темата-На срце ми лежи @Anabelle.Amorette И тебе те читам долги години,иако не си многу активна во последно,не те заборавив се надевам дека си добро
@Rama @sanjaeva @ilyan @Ex Luna Scientia те осетив уште по никот дека си уникатно и интересно девојче, не ме лаже интуицијата Welcome!