Специјален,најспецијален поздрав до @mal.ecka и нејзиното малечко. Сакам да те читам со позитивни мајчински постови
seuste se oporavuvam,se naviknuvame!vreme za Femina mnogu malku...ama se nadevam za brzo ke se sredime i vreme po malku i za tuka...te
Еден поздрав до @Rama онака рандом, ми изгледаш како фина особа, иако има работи за кои веројатно не се согласувам со тебе, впечатокот ми е убав.
Па,не си единствена која не се согласува со мене,ама во глобала пак сум фина Фала на поздравот...те читам и јас во СДК те сретнувам. Пишувај ни почесто
Поздрав до @CameliaMiller, под итно враќај се во поозбилните теми, филозофии еден куп има, а и ни треба засилување против разни теории на заговор и остали мрачни сили
@Cka Еден поздрав до тебе, бидејќи и покрај тоа што не се обожаваме многу, знаеме да се скараме за некоја одредена тема, сепак некои твои мислења ми се допаѓаат и ти ги лајкувам. Повели едно кафенце и заблажи се со локумче
Да си ја поздравам @baba Rada , која е само една од многуте тука која е показател дека не мора со некого да се имаат исти ставови и мислења за да се сака и почитува. Радо, легендарна си. И браво за идеите за новите теми.
@MagsDestiny Многу си се пронаоѓам себеси во твоите мислења, посебно последното во ФМЌ онака ко јас да сум го пишувала. Weird but nice Гушки!
@Hellobeautiful Поздрав и гушки до тебе. Фала ти на убавите желби,мило ми е што сум ти оставила впечаток