@Asistentkа За мене мор каде е поздравот И јас сум била некад одавно Убав помин да имаш,и види некој убав Турчин за мене,има многу убави мажи таму @elimkd Кај тебе има нешто ново? Те читам,но очигледно сме се разминале по темиве Мислев уште си девојка,а сега читам нешто свадба ова,она Ти ги посакувам сите убавини на свет,имајте среќен заеднички живот и многу љубов
@Rama ти благодарам од срце на убавите зборови, па и ти да си се вдомиш што поскоро, годинава што следува само љубов да ти ја грее душата
Епа ти не се пофали/пожали како било Истанбул. Не пиша палми немало таму па по сликата моја со палма немало шанси да сум Истанбул. Кој ти е крив сега што плачеш за поздрав од Истанбул а? @Rama сепак за тебе позрав со турска алва(сега не е чешка јоур фејворит ама тоа е што е)
Срцка си,стварно бе Не,не,јас само пожелби за убав помин давам,не критикувам палми,и немам сомнежи кај се наоѓаш. Фала ти на алвава,не дека не е добра...ама омилената ми е Украинска,не Чешка бре
Сори нот сори работава. Те читав ама набрзинка и онака од впечатоци од палмиве и се останто тука се ми се измеша.Па убаво и ме искараа да не си трошам време на форум па да ми се меша се потоа кога јас пак на Форум ама во Истанбул.
Специјален поздрав до @Црна Ружа Ти посакувам Среќна Секташка Нова 2018. Да те следи многу успех на сите полиња и пред сè, ти посакувам нови сојузништва со нови секти и на алтарот кој го имаш дома за принесување жртви да принесуваш човечки жртви наместо кокошки because that's too mainstream. Hardcore only.
Јас сакам @Црна Ружа да шкртне еден дистописки роман, у слободно време од ритуалите Нема сигурно да ја достигне популарноста на доајенот Таневски, ама онака во кругот на нас фановите секташи една промоција ќе бидне и да се пореметиме на неколку дена од читањето
Благодарам, се надевам дека во новата година ќе се апдејтираме од кокошки на жртвување прасиња Не верувам дека Лукавиот, носителот на светлината, паднатиот ангел...би имал нешто против. Убава нова година ти посакувам и тебе, без разлика каква ти била минатава, наредната да биде подобра во секој можен поглед. Благодарам на убавите зборови, желби и на позитивното мислење за моите скромни писанија секогаш ми значи многу тоа и е прекрасно да се прочита такво нешто. Нема иднина за дистопии, радиоактивни мачори и црни дождови, се знае што пали и продава книги, тоа се поими како KUKLE, LEPOTICE, DASI JA CUVAS BRAT и слични култни фрази i will never learn Најубава нова година и тебе, остварување на сите можни па и неможни желби, среќа и пред се радост и нови перцепции, остани позитивна и ведра
@cresa-jagoda Поздрав,и убави желби ти испраќам за новата година...биди среќна,здрава,жива и успешна на секое поле
Ти посакувам сѐ најубаво во новата година, да ве прати здравје,љубов, среќа и убави мигови на куп со најблиските