Финиш поздрав за 2017та, за едни од моите најсакани и посебни девојки на форумов. @Someonespecial @macka91 @Yowannty
@JollyGirl поздрав и до тебе најмила. Да си останеш заљубена, повеќе гоблени везење во новата година и да го пушташ по некогаш од подрум да излезе.
Во новата година Ви посакувам да сте поздрави, помудри, посакани и понасмеани... Минатава година за мене беше тешка, но сѐ поминува, и арно и лошо... Нема да Ве означувам сите посебно, бидејќи сигурно некој ќе испуштам...Годинава виртуелно запознав повеќе членови, од кои некои баш ми помогнале кога ми било тешко, што е доказ дека оној што не те знае, те познава најдобро Имајте најубава ноќ, и уште поубава година
Ај ај предновогодишно кој ни дојде Домаќинче мое, од утре повеќе време да си ни посветуваш Држи една гооолема @macka91 ги очекувам поклоните до Бадник да ми се дома
Од името на модераторскиот тим ја честитам Новата година и Специјално ја поздравуваме @Femina...& воедно се заблагодаруваме за вниманието кон нас. Се надеваме дека убавата соработка ќе продолжи и понатаму...нормално,зачинета со вакви изненадувања
СП до феминките кои обожавам да ги читам @zuto @orevokrsacka @Lianna Anna @Selest (почесто да пишуваш на форумот) и @Nalutena1 новата година да ви донесе многу здравје, среќа и исполнување на сите желби. Поминете ги празниците во мир и благосостојба. Поздрав до Дарко1991, veteruska, clen1, hardcore, viktorija
Фала carangigia, само од здравје и убавини да не куртулиш во новата... И јас обожавам да те читам и баш сакам да те запознаам. Поздрав до сите членови на фемина. Ви посакувам се најубаво. Убав помин вечер.
@Femina @RainBow @Mihajlo @bilkata @danichap @referentka @Lella @Mishela @iloveyou29 @Ketchup @Dream-Girl @Bender Rodriguez @koritsaki @Sesil @Dust @Someonespecial @kukla21 @Rama @Yowannty @Petra777 @Bitter-Sweet @Annath @Gosh @Anabelle.Amorette @manja666 СП и до сите останати членови на овој форум Сакам да ви ги честитам Новогодишните и Божиќните празници и да ви посакам во новата 2018 година да имате најдобро здравје, најубава среќа, да бидете исполнети со љубов и позитивна енергија и да постигнувате безброј успеси на секое поле во животот. Заборавете на лошите моменти, Новата 2018 нека ви биде исполнета само со безгрижни и среќни моменти со вашите најмили, имајте незаборавно среќна 2018 година. Најубаво да си поминете вечер. Ве гушкам сите, само за убаво да се читаме во Новата 2018 година
@JollyGirl се придружувам кон поздравот на @macka91 До двете многу љубов Многу љубов до цело ФМЌ До сесре Дузана @Doozy во новата година да влезе многу среќна, многу здрава и најсакана. До најкреативната @Mishela , до умниците @Someonespecial @sweet-cherry @MagsDestiny @prominent и до сите останати посебни и не помалку умни глави во најубавото ни катче. До сите школарчиња, бруцоши и студенти. До сите хардворкерс, дејдримерс, реалисти, песимисти, оптимисти и вечни романтичари. До катчето во кое се сподели секојдневието и несебично се поделија многу совети и искуства. Многу љубов и до сите останати. @cresa-jagoda На сите ви посакувам многу здравје оти тоа е најбитно и пред се, а потоа се со ред. Да сте многу среќни, духовно и материјално исполнети, да љубите и да бидете најсакани. На никого ништо да не недостасува. И мир во светот!
@eli25 se proanaojgam vo sekoj tvoj post za babicka...dvete sme imale posebni babi...boli kako prviot den...
СП... до сите од Форум Фемина... до сите Вас... 109.444 членови Новогодишна здравица Да е здрава како дрен, да е светла како ден, да е стројна како бор, да е топла како збор, да е цветна како цвет, да е медна како мед, да е појна како пој, да е ројна како рој, да е дрочна како клас, да е крилна како глас, да е вирна како вир, да е родна како мир... Кој тоа? Годината што иде- среќна да ни биде! Стојан Тарапуза
Pozdrav i do tebe duso Samo nasmevka i radost da te sledi ps. Zosto mene ne mi stiga izvestivanje za nekoi temi?
Јас ве поздравувам сите и ви ја честитам Новата 2018 Година. Да сте сите живи и здрави и најсреќни...