@CrazyOne @cresa-jagoda @Asistentkа Женски,среќна Нова година,многу здравје,среќа и љубов да ве прати цела 2018-та година
@CrazyOne ти благодарам за поздравот Нека ти е среќна Новата година, имај многу здравје, среќа, насмевки... иии идеи за вкусни рецепти
@Val-Dim Среќна Нова 2018 и сѐ најубаво ти посакувам во 2018. Инаку за предизвикот со книгите, скромна бев и означив 10. Првата што ја прочитав, беше мала, во едно читање ја прочитав на Македоника, електронски си читам понекогаш, (да не трчам секогаш до гратската библиотека). Читам во зависност од слободното време. Да ми поминат испитите, очекувајте ме во темата и со други книги. Поздрав до сите љубители на пишаниот збор
Задоволство е секој ден да те чита тебе човек Со ликови како тебе и @Lella се враќа верба во младината и мислата дека сепак има надеж Кога сум веќе тука, сакам и @Bender Rodriguez да го поздравам, и @Annath, @Bozica1980 и @Lianna Anna . Ликови вредни за читање секаде, во секоја тема, од секоја област.
@cresa-jagoda веќе неколку пати си ме поздравила, благодарам што си се сетила на мене, го возвраќам поздравот @green.eyes Благодарам! Биди ми поздравена и ти
Има на форумот едни интелигентни, начитани, креативни суштества. Интелектуалци, научници, креативци, ентузијасти. Луѓе кои зрачат со посебна енергија, естетика, да ти е мерак да ги читаш, и по темите и на чет. СП до @Lianna Anna @Someonespecial @Briar Rose @Nigredo Odor @LiliBoz @Bender Rodriguez Останете такви.
Рефке, има и за тебе и уште неколку од мајките по форумот посебно местенце посебно за храна кога се дискутира
Еве јас тебе те поздравувам и го повлекувам зборот за најтапа отварачка на теми, зашто онаа новата тема со тајните не е тапа