@Lianna Anna Специјален поздрав уште еднаш. Остави ти наука настрана, дојди кај Милан Тарот. Еве, јас сум во моментов кај тебе дома горе на лустер ама не гледај нагоре.
Еве поздрав и од мене. Вистински секс-гуру си. Размисли да отвориш телефонска линија. Во два часот наутро ќе ти ѕвонат за совет.
Поздрав до @ilyan бидејќи во последно време те среќавам секаде по темиве, а ептен ми се свиѓаат твоите ставови и тоа што си искрена и директна и не ги "филуваш" мислењата.
Special regards for @Someonespecial Бидејќи секогаш е тука да те поддржи и да те разбере, дури и кога мислиш дека целото ѕвездено небо паѓа врз тебе. Thank you ...
@Asistentkа Ти мор,уште си Истанбул? Ајде враќај се ваму,и не ме љубомори веќе @cresa-jagoda Песната е со посвета? Сигурно е за мене и мојата непреболена љубов Ќе ја слушнам сега Те гушкам и ти посакувам убави празници
@buba4e89 @Feminka22 ... Синоќа обожавав да ве читам по темите. Мислам дека и поради вас го направив акаунтот тука
Ти благодарам @Амиго Поздрав и до тебе, добродојде. Море поздрав и до @Feminka22 што мислев дека има 22+, а таа 16. Исто така поздрав до @Mishela си се разбираме ние.
@Briar Rose, девојката од која секој ден може да научиш нешто ново @blonde_supergirl Ептен сте различни карактери, а и двете прекрасни уметнички души