@Bitter-Sweet @elimkd @carangigia @Vitaly @baba Rada до нас "запечените" (се ставам и јас тука) . Да не нема нас, форумов би бил досаден.
Еве дечки една песна да не размрда после тешката борба Нека ни дадат друго дете на овие слаби им се провокациите
@Someonespecial Ти благодарам на поздравот. И јас сакам да поздравам некој, а тоа се: сите вистински верници. Гледам дека има луѓе кои си ја почитуваат верата и сакаат вистински и ме радува тоа, иако и самиот не сум верник али ете, решив да ги поздравам со песнава од една српска пејачка која пее црквена музика: Не сум верник, ама не сум и со ограничен ум. Ги почитувам тие луѓе.
@Rama @AnaKarenina @Val-Dim @Yowannty @Bender Rodriguez @RainBow @theowndemon @stetoskop @galapce @Dadusicka @manja666
@mariz @LadyC кои ги нема во мајчински. Како сте мајки? @Mari-Ja голем поздрав до тебе и батко мислам беше бебето. @forumce некако интересна мајка си ми
Тука сме мила, само изгледа секоја со свои обврски. (Како зборам во име на Мариз плус хахахах) . Те гушкам и бакнувам, ти благодарам што помисли на мене.