Како што вика @LadyC секоја со свои обврски... Јас самичка со деца дома, ако тргне големово во градинка, може ке успеам да ве дружам по малку...
@ivi1987 Со денови се канев да те поздравам(ептен убав впечаток ми имаш оставено кога те читам)но,ете @Someonespecial била побрза од мене,гушки до двете Поздрав и до други за читање две омилени женчиња @LiliBoz & @winter flower
те мислев вчера да те поздравам ама оставив тел на брзинка и ми летна поздравот .... ете, телепатија. возвратено е
Поздрав и до тебе девојче, со душа мека како памукче (ете така те доживувам кога те читам) Ти и @Someonespecial ми украдовте насмевка денес на лицево со поздравиве
@Rama Прими најтопла прегратка, ќе ти треба за денешниов ладен ден Ти чувам парче торта со мноооогуууу шлаг
Еве луѓенца еден СП за сите Грифиндорци(ми фаворита каса амигос),Слитеринци(Снејп-олвејс), Равенкловци(позз до Равена) и Хафлпаф(срцките)
@Briar Rose Искрено, сигурна сум дека многу луѓе мислат дека си annoying party pooper, ама мене си ми многу интересна и уникатна и попрво би те читала тебе отколку поговорки од семе синапово. Тоа е бидејќи ме потсетуваш на мојот омилен фиктивен научник Шелдон.
Џолке Нека играат на други свадби ако им се игра,зошто запнале кај мене,ете тоа не знам,тоа прашање ме мачи
@Lella Thank you Мило ми е што сум ти оставила таков впечаток ... Знам дека додека повеќето луѓе ме сметаат за најпаметната, дефинитивно не ме сметаат и за најљубезната личност што ја запознале. Но на некој начин, знам како јас функционирам и размислувам, а како останатите функционираат и размислуваат. Имено, постојат 37,2 трилиони клетки во човековото тело, а секоја од тие клетки е составена од 100 трилиони атоми, и секој од тие атоми се составени од безбројни трилиони помали составни елементи; Човековото тело со сите тие клетки и атоми, е главно празен простор, протоните, неутроните и електроните, кои се брановидни форми на енергија, се единствената субстанца која му дава на телото појава на маса, единственото нешто кое навистина мора да го правиш е да јадеш, пиеш, спиеш и сонуваш, и телото го прави останатото, ова го нарекуваме несвесниот ум. Сè додека и во најдобар случај, нашиот свесен ум се обидува да открие каде сме, што правиме, зошто сме каде сме и што правиме, како да правиме или да имаме повеќе или помалку, и кога се случило или ќе се случи нешто. И, според мое мислење, навистина е голем срам што многумина го трошат ова кратко ограничено време на планетава со тоа што се будалесто егоистични - во смисла дека тие го прифаќаат само нивното размислување и начин на живеење како валидно и најправилно, кога во реалноста се всушност овци со испрани мозоци од општеството. Само бидејќи не знаат или не можат да разберат нешто, не значи дека тоа автоматски е погрешно. И убедена сум дека ја знаеш играта Tetris и знаеш како истата функционира - откако еднаш ќе се вклопиш со останатите парчиња, едноставно исчезнуваш. Don't hate the player, hate the game, son ...