Лили,нека ме бараат,ќе се изначекаат уште доооолго Абе кога ќе се мажам јас има цела фемина да ја поканам
@+++ Ти благодарам прееска што ми го пренесе поздравот од таткото на годината, еве и јас да те поздравам од твоите омилени пејачка и шоумен Само за тебе се сликаа
Поздрав и гушка до @blonde_supergirl оти е премногу мила и фина личност, мека душа полна со љубов, вистинска добрина и разбирање за секого... уживам во твоите постови полни со чисти емоции, детска наивност и daydreaming На светот му требаат повеќе луѓе како тебе
Специјален поздрав до @Gosh Девојко, фалиш тука на форумов, каде си? Батали тоа работата како „гастарбајтер“ после кога ќе дојдеш кога ќе изградиш една палата тука со лавови и мечки на портата ќе ме натераш да ти пејам серенади пред куќа. Ти ја посветувам песната на тебе.
Еден голем СП до @danichap @Sesil @Dust @referentka @cresa-jagoda @RainBow @Ketchup @Bender Rodriguez @Someonespecial @Mishela @LiliBoz @Sawyer @Rama @Elissa
Возвраќам поздрав до тебе,и куп гушки Баш ми е мило што за прв пат се најдов на твојата листа со поздрави
Still a better story than Twilight Поздрав до тебе, а од мене до @Gosh со оваа песна Не министер, за царица ќе те крунисаме ако треба @iloveyou29 и до тебе поздрав назад ептен вкусно изгледаат сликите
@Someonespecial @Nigredo Odor @DAngel @Briar Rose @+++ @Lella @Bender Rodriguez @theowndemon @JollyGirl @Gosh Уживам во вашите мислења. Поздрав до сите.
Odamna nikoj ne sum pozdravila.. @Viktorijaaa5 @mareane @WORRIED.BT @danichap @lunicka @MilaP @simonka93 @duffi @galapce @vitamina ..i site ostanati od 40kata