Сакам да ги поздравам .. @Petra777 @Someonespecial @Vitaly @ADOKI @EvAngelos @Ketchup @КикиМаус @baba Rada Не ми пишувајте што сум напраил .. ПозЗ3³ ®
Ај не ти пишувам... Поздрав до само тројца од тие останатите што си ги поздравил, ќе се препознаат #хехе И до тебе со the trolling anthem
Специјален поздрав до @Briar Rose Еве едно видео што ќе те интересира https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1702365746493190&id=519908374738939
Комично за одредени патриоти, @EvAngelos ама не е возможно да го слушнеме сонцето бидејќи звучните бранови не можаат да патуваат низ просторот со вакуум - потребна им е атмосфера. Но кога вселената не би била вакуум, сонцето би било мошне гласно и бучно, произведувајќи звуци како немилосрдно заглушувачки црковни ѕвона. Кога би било возможно звукот на сонцето да допатува до планетата Земја, ние константно би биле бомбардирани од звук кој е 5 децибели погласен од хорна од воз која би свирела директно пред нас.
Специјален поздрав до @Lianna Anna Морам да те видам т.е. да те запознам, бидејќи имаме за сите теми исто мислење освен не за патриотизмот. А и башка сме делеле иста судбина ко деца.
СП @nena2010 (малце ја утнав темата па те поздравив во друга тема). Ама еве кај што доликува поздрав по моја препорака. И сп за @buba4e89 ај на турско следен пат ама баш во Турција.
@Elissa Бакнежи до тете Елиса Повели на кафенце и торта, супер би се дружеле @cresa-jagoda Големо поздравче и до тебе @Someonespecial Да имате сите убав ден
@makedonkamak И ти имај најубав ден! Поздрав и до Џолана златна @JollyGirl, одамна не сум ја поздравила и до @Nigredo Odor, ми фалиш, се изгубивме нешто