Поздрав до Гоу, Лоли, Хипи, Офи, Трендафилка, сите кои ме поздравиле, не ме поздравиле, мислеле да ме поздрават, а не ме поздравиле... И сп до дечко ми. И двајцата чекаме спортска, ако се падне имам нова јакна и чизми
еве ти уште повеќе, да не можеш да спиеш не се секирај, исплачи се зашто немаш, и јас плачам зашо немам една до мене да ја мавнам 2та и последната највеќе мерак му праат на окцево мое
E јас сакам да ја поздравам КИМ! И се разбира и Мис-Независна И ги поздравувам сите други ФЕМИНКИ......
сп поздрав пред се до сите кој не ме забораваат и од време на време ме поздравуваат потоа до мојте лолипоп, вики44е, горде, ненушка, ангелче, ким, хипица, марама ози, оффи, докторката, блонд и малото.. и сп до сите што во овој момент ќе го прочитаат ова
Сп до Бројчето. Лолипоп23 Карак Спичлес Скар.Тиссуе Бона Џули Сексилејди Нелче Трендафилка Иренна Лакримоса Виножитка Хипи Гоу Гордана10 Мистериозната Ким Лукс миснезависна вајлдчето ангелчето марама блонд Докторката Бију Старфиш аннни сесилија данилела КвинЧе Мимс89 Ариел Озбилнажена Скајенџел Оффи Оззи Росоњерка Неверната18 Вери Лудото19 Дејзи Викторија и Душица- мила моја од тебе чекам една страшно долга лп. Да си знаеш. Се извинувам ако скокнав некој. Толку ме држи мозокот. И сп до оние кои знаат да кажат искрено ИЗВИНИ !
Фала ви на сите што ме поздравивте, ве гушкам И специјален поздрав до Мина и Тања6, постојано ги заборавам , сега се надевам дека се искупив