@Someonespecial , еден голем поздрав до тебе мила. Гледам, ти текнува на мене, баш ти фала! Некни видов слика од тебе нашминкана во темата, имаш многу проминентни црти и лице кое се памети. Сфаќам зошто Ева Грин ти се свиѓа, таков тип на лепота. Имај прекрасен ден, остани collected and cool.
Специјален поздрав до сите кои денес слават Св Трифун На здравје да ни е,ионака не видовме аир од многу љубов
Лани се врткаше еден статус на овој ден Ако си сам за Валентајн немој да бидеш тажен, сетисе дека и предходно никој не те сакал ке прославиме од све по малку ај
До сите кои го слават Валентајн. Вака да им пеете на партнерите или партнерките: Volim te - kao mlad sir gibanicu Volim te - kao zidar sljivovicu Kao Bred Pit Andjelinu ljubavnici posteljinu
@buba4e89 @Elissa @blessed.an Те читам често во "На срце ми лежи" гледам дека голема тага и тежина носиш....што и да било,ќе помине,не се обвинувај самата себе,не можеш да смениш ништо,си правиш само потешко Ќе помине.....
@Rama Благодарам мила на утехата..Болката не минува само треба човек да се навикне да живее со неа..Но тоа тешко иде..Сепак ти благодарам од срце на утешните зборови
@Srcka $ Потполно те разбирам за се,и јас поминав низ истото(со депресии,анксиозност и со:се ми е,а уствари ништо не ми е,некој чуден феномен) Труди се да мислиш само позитивно и не ставај се при срце. Те гушкам ако ти треба разговор,тука сум