Ме фати на сред снимање. Фала на поздрав, еве ти фотографија од мене и те гушкам. Ова да не се бодеш со чичкалица во срце, затоа :
Спојлер И додека ме боли цело тело прво од бегање од нечии психички игри, па од напнатост, од згрченост, од собирање се во себе мислам пари би платила за некој да ме извади од ова на ден, два, пет... мислам пари би платила за во некој да имам довербаи конечно да си кажам се, баш се за тоа се да престане да ми го јаде телово.... @kolumnistot Sto sila imas vo sebe,duso nedorecena
До @Bridget „О, вашата епохална етичност докажана во врескање за гаќите на Ивона, чорапите на Силвана и заљубеноста во кафеанскиот простаклук и провинциска неизживеаност на Фатиме Лукас!“ Јас, ти и Зеколи. Тие сме. Он дури и доцни со муабетиве
Знaеш декa лaјк стиснaв кoгa јa прoчитaв aмa вели -немaте дoзвoлa или привилегии зa oвa дејствие или кaкo и дa беше. Пoсле гледaм си збришaлa. Мислиш не' читa?
Коа гледам колку мислења,лајкови или било што имам дента, минутата, секундата...многу се нервирам. Де мори, ко никој муабет да ти нема напраено денеска - не се изнадрнда. Ако не не' чита, треба да почне, мада, мислам дека сите не читаат и се инспирираат од нас, само се прават дека сме небитни Следен пат да не поздрави со тагнување. Коа Колишев се вклучи па ти..кој да знае вишем
@Nigredo Odor @+++ @DAngel @LiliBoz @John Snow @GrevMk @Afrodite¥ @Miss.A. @LittleChili @N0NamE @filip4 @PogbaPol @smb asr Први тие што ни фалат се надевам не заборавив некој Поздрав!
Еден поздрав до @Vitaly мислам дека дечкото заслужи уште една нотификација плус. немој сега и овој гест од моја страна да го сфатиш како исмевање и да се налутиш.