СП до Блонд, Георгина, Трендафилка, Теди, Карак, Виножитка, Лудото, Гордана, Лолипоп, Докторката, Квин, Данилела, Ким, Анннни, Скајенџел, БиЈу, Дејзи, Вајлд грл, Росоњерка, Ангелче, Пирамид... сигурно има уште некоја ама им се извинувам на тие што ги пропуштив. Поздрав и за сите на фемина
ФАЛА ви на сите за поздравите ! Еве од мене СП до Марамчето,до Теди,Старфиш,Пирамитката,Трендафилка,Гоу-грл,Пеперутчето,Мистериозната,Мисс-независна,Квин С,Хипица,Оффи,Оззи,Дејзи,Wolf4e,Блонд и до сите што се ГЛАДНИ и чекаат некој да дојде да јаде за да седнат да му се придружат.
Нај СП до ТедиБер... и најголема гушка до неа. Сп до Мис-независна Ким Бројче СкајЕнџл Марама Виножитка Хипи Гоу Џули Лолипоп23 КвинЧе Мимс89 Ариел Озбилнажена Скајенџел Карак Спичлес Трендафилка Иренна Лакримоса Гордана10 Мистериозната Лукс Вајлд ангелчето блонд Докторката Бију Старфиш аннни сесилија данилела Оффи Оззи Дејзи
.....блонд,жоелле,мygirl,,ким,скајејнџел,мистериас,старфиш,чирибирела,ред,нелче и ситее други http://www.youtube.com/watch?v=2vuaqDDr--Q Bе сакам ситеееее
специјален поздрав до сите кои се пријателки на фемина,и за сите оние кои се отворени за пријателство
СП до Оффи, Трендафилка. Сесилија, Лилит, Бројчето, Пирамидчето, Сесилија, Карак, Блонд (одма менувам аватар ), БоаВиста, секако мојата охриѓанка Хипица, и сите паметни феминки на форумов.
Сакам да ве поздравам сите феминки Ми го разубавувате денот, ми го подобрувате расположението, знаете да ме насмеете... Ахх, што би правела јас без вас Ве поздравувам и од Лижалка И двете ве поздравуваме истовремено
Сп до Нелче,Бројче, Анастасија85, Пирамитка, БиЈу, Џули, Мисс - Независна, Мимс89, Белен, Хипи, Бланка, Скар, Тања6 и сите други
Аааааа па јас конкретно си немам поздравено никој Бог знае од кога....редно ќе да е Значи поздравите,гушките и бацките одат специјално до адреса на: Марама, Трендафилка, Оффспринг, Џулика, Пирамитка, БоаВиста, Бројчето, Скајче, Ангелче, Лукс (се повеќе пријатно ме изненадува) Анатх, Сесилија, Теди, Багуфче, Лакримоса, Старфиш, Дејзи, Мимс, Би-ју (цуце мало едно) Хајди, Хипи, Лолипоп, Лилитка.... Збаоравив некој сигурно (сори) листата е големка ама ете си осетив потреба да си ги испоштувам цуриве,бидејќи на ваков или онаков начин ми го исполнуваат денот
СП од Хрватска до: Џули, Пирамидче, Трендафилче, Оффи, Марамче, Мимс, Лоли, Квинче, Мимс, БиЈорселф, Бројче, Гоу, Хипи, Вајлд, Спичлес, Теди, Сеси, Реинбоу, Багуфче, Анннни, Боа, Докторката, Ангелче, Ози, Лукс, Мис Индипендент и уште многу драги женишта што ненамерно ги испуштив! Ме нема многу на форумов знам, ама ќе се вратам за некое време... Ве сака Боки
СП до... Сестра ми која е во Хрватска а не ми кажала ...до Пирамитка која нема да не дружи извесен период,до Боа виста,Георгина,бикиците Виножитка и Теди мече ,до дадината Бројче ,Трендафилка нај форумџиката ,Оффи,слатката мала Хипи,Сесилија,Мисс независната убавица,Квин,Мимс,Гордана,Аннатх,Гоу,Лукс,Ангелче,Скајчето,ГрлЛав,Кенди880,Хајди глумицата,Блонд мама и сите останати.
Специјален поздрав до .. Моите најмили срцки Ана, двете Ивани, двете Елени, Ирена, Мина, Благица, Симона, Јована ... I'll never forget you ...
Феминки ајде да ве поредам уште некоја....поздрави до.....бона, тедибеар, сесилија, скај - гушкалото, секси лејди, георгина, виолинистка, бокичка, џули.... и до близначките бројче и лижавше и сакам двете наеднаш да ги гушнам ама во живо јасно?!