@prominent поздрав и до тебе, од сабајле ти ја знам агендата, туш со многу топла вода, што те релаксира најмногу, после тост солен, благ и секако кафе и цигарче за да започне денот убаво. Е па ти посакувам секој ден да ти биде убав ....знам што сакаш ова само за тебе...
Еве ме,се вратив Во рок од неколку дена,си ме поздравила двапати,фала ти од срце,што не ме забораваш никогаш....ќе ја слушнам и песната
Ми требаше да се изгубам,добро ми дојде да бидам подалеку од цивилизација и од телефон и интернет. Сега сум тука
Многу позитивно, и кога ми е тмурен денот, на глас знам да се насмеам на твој пост. Остани секогаш така ведра и позитивна
@duffi прочитав, ме израдува мила Да е живо и здраво, цел живот горди да ве прави Уживај во секој миг од мајчинството.
Е, де, е, де, уште на фемина остана да разгласиш. Богдачува. Уште и ти да почнеш да ми ги дешифрираш сите артистични пројави и психоанализа да ми правиш на сето и крај вишем. Раат да не може да си е човек. Никаде. Со оглед на настроението денеска, и треба да се плашиш. Чуррраааааммм! Не ја преслушав. Удави со неа веќе дури можда и ради тоа ја избегавам само фотката на насловна и ја видов и ми се свиѓа.
СП до оние кои коментират бравооо, бравоооо на секоја личност која пронашла нешто ( парични, телефон...) па сака да го пронајде сопственикот.