Ќе гo пoздрaвЕш чoвек a oн гледaј кaкo врaќa Пa и oд инaет Кaрoлинa не јa слушa. Дa си јa пуштиш дури се киснеш вo кaдa, вo темнo сo некoјa свеќa Чу ли?
Ќе почека до недела мора ли да е темно со свеќа? Ти така ли си ја слушаше? Ама те гаѓаат веќе овие тажалкиве каролинини, со длабоки причи.
Не ми суди пo музикaтa штo јa слушaм aкo не сaкaш дa ти судaм пo слики нa фб Инaку, дa, тaкa си јa слушaв
Сп до @prominent Твоите јадења под мотото "од идеја до реализација" ми се визија при кулинарските вештини За твојата брутална искреност, креативност, либералност и силни чувствати подарувам мартинка за среќа...
@Gosh , синоќа те сонував. Зборувавме нешто околу форумов. Беше многу лична, со кратка црна коса, од време на време ме збунуваше во ликот мислев дека е @macka91 , ама не, рече јас сум Гош. Поздрав до двете ! Во сонот се појавија и @Ketchup , @Bender Rodriguez , @danichap ,@Lady Phoenix i @Someonespecial Поздрав и до вас ! За Спецка не ти текнуваше која е, ти велев Специ ма, Someonespecial, аа рече да, ми текна УбаФ ден
Аххх, Гошка @Gosh ептен vaZna, не ме познава ццц Поздрав до сВите во сонот, најмногу до тебе Кукле со јакава имагинација Поздрав и до @RoseRain и @lovestonedd, многу ми е мило кога читам нови вакви личности на форумов И до цело младинско ќоше
@Kukla994, ја си викам се омажи и не' заборави, ама ти мислиш на нас, дури и не' сањаш. Убаво друштво си одбрала за сонот, нема што. Голем поздрав и до тебе! П.С. Нас не не' пофали какви сме, т.е. дали и ние сме биле лични како @Gosh.