@Someonespecial Поздрав и до тебе девојко, конечно некој на форумов со кој се поистоветувам. Имај убав ден
@Bender Rodriguez ќути долг и широк беше сонот, го раскажав на чат и не мрзеше да го пишам цел пак,, вака само ве поздравиФ, баш само за да не мислиШ дек ве заборајФ Со Гош разговаравме кој ке се најде на таа листа ( ке се праеше некоја си листа врЦка неам и на таа листа се најдовте ти и останатите) Чуден сон беше тоа...
@Kukla994 не примети дека со @Gosh во ист период заминавме за странција? Може една личност сме. Гош е другата во мене. Затоа може си не помешала. Поздрав и до тебе и до свекрвата
@Kukla994 Ееееееххххххх, камо те срече да бев ја ( као ) @macka91 , дури и дечко ќе имав ...А тамам сакав да прашам дали бев слаба у сонот... Фала што си ме сањала, убав муабет си направивме. Фина си, може и друг па на кафе да одиме. @Bender Rodriguez , не се секирај личен си, а и не се плаши и ти и другите за таа листата, најверојатно ( т.е. се надевам ) нешо за неповратни грантови или пак за еднократна парична помош е . П.С. @Someonespecial who?!
@AnaKarenina Welcome back Искрено неколку пати прегледав дали тоа ти навистина си ме лајкувала во хаику, недостасуваше и во таа тема и на цел форум. Се надевам си добра, искрено бев загрижена за тебе
@makedonkamak Мила тука сум, во порелаксирани теми (па и оние другите , само во политика веќе јок ) Не можам да ти пишам лп, па затоа вака Поздрав до тебе
До Спешалка, најпосебната девојка Еден огромен поздрав и еве нешто за релаксирање во Италија @Someonespecial
@+++ Познато ти е видеово? Џон од Остралија да го слушаш, да го сакаш и почитуваш зошто ТОЈ најдобро знае за тебе и мене. И воедно @Someonespecial да не се буни многу за пораките од патриотите од дијаспората Тие дека се грижат така ти пишуваат, а не за нешто друго.
@Someonespecial , @Briar Rose , поздрав до вас девојки, се трудам да ве читнам колку што можам. Спешл, гледам мечтаеш за книги... те сфаќам тотално, никогаш доста од книги!! Роуз, се надевам наоѓаш време за книгите што ти ги пратив, нотифај ми кога ќе завршиш како ќе ти се свиѓаат...
Поздрав Блонд и до тебе и до @Briar Rose Ми се губите некако тука, се надевам добри сте ми и исполнети