@Yipman2 специјален поздрав до тебе. Ти благодарам на џентлменството кое го начекав во ЛП. ...и кај си ти во политика да "разораме" малку..да "разтроламе" поштено
Поздрав девојки, имајте убав ден @Petra777 @Bitter-Sweet @sjdgo @Aquamarine93 @elimkd @Rama @Pandora- @Nalutena1
До моите омилени дами на форумов: @Bitter-Sweet @Rama @carangigia @Ane-Goki1 @cresa-jagoda @elimkd и преостанат женски пол на форумов кои со задоволство ги читам (си знаат кои се) . Не заборавајте дека покрај вас треба да имате човек кој 365дена ќе ве прави посебни, не само денес! Среќен 8ми
Би одвоил еден момент да го честитам празникот на сите што ги затворија поштенските сандачиња и брутално ја блокираа Јипменовата виртуелна љубов и цвеќенца, нема да ги именувам кои се cough* @joy1 cough* , си знаат они , како и до тие што заборавив да им честитам. Среќен 8-Март
за време на изборите ми бараа мн мито по лп за да гласале за мене.Е нече мочи тако си реков и стаив клуч фала на букет
@carangigia и @Petra777 ви благодарам на поздравот и што помисливте на мене Поздравче виртуелно до вас и до @Ane-Goki1
Среќен 8ми Март на сите форумџики и на @Yipman2 Хаха се шалам, фала за букетот уште еднаш Јипи а на дамите да им посакам убав ден и убав живот женски
Поздрав до @ivi1987, фала ти многу за постојаните комплименти и внимание И јас те почитувам и „свиѓам“ во сите теми каде што те сретнувам и читам – и со аутфити, и со остали слики, а уште повеќе со ставовите
СП @danichap, честитки мамичке ПС Малку доцнам, не ни знаев дека чекаш бебе... Се најубаво на тебе и на трите лепотици
@Yowannty @Elissa @Someonespecial @Rebecca_R @Srcka $ @macka91 @srhsejbsk @Stephen Amell @Antolinaa @marama @theowndemon @Sweetlove_0312 @Amellie13 @Dream-Girl @Carolin. Имајте пријатно неделно попладне