@Elissa, го возвраќам поздравот и ти посакувам прекрасен вторник. П.С. Знам дека не можам да се мерам со тебе со местава што ги избираш, ама ќе пробам
@Elissa, @macka91, @Antolinaa и сите други што пратија деновиве поздрав до цело фмќ Ве читкам, не ве заборавам
@Читател @EvAngelos @Yipman2 поздрав дечки ...дека многу ме смеете П.С. Јипи дај чувај бе некое место у влада, барем за најстари обожавателки
Поздрав до убавата и грациозна Лизабет Саландер (@КикиМаус ) Не знам зошто, ама ми личиш на таа на профилната
Абе многу те смееме, а смееме ли ? Еј колку ми е драго кога некој ќе ме поздрави без притоа да ми стави слика од храна или нешо недостижно, тоа ти е исто како на куче да му дадеш да јаде коска покриена со стаклен капак одозгора.
@Presque vu - реткост да најдам пост пишан со толку смирение, позитивна енергија, мудри изреки. Срце грееш со толкава љубов во себе! Виртуелно, но се чувствува. Се радувам кога ќе наидам на вакви луѓе. Ги има, но реткост се.
Verus amicus rara avis est''-Вистинскиот пријател е ретка птица.Вие драги сте ретки птици,ти благодарам,мило ми е,љубов и респект и за тебе.Само да не се возгордеам...