Сп до сите кои се среќно (не)заљубени, па и оние кои се на средина. Сп до ... сп до сите кои го читаат мојот поздрав, па и оние кои не се зачленети...Ги покануваме на дружба, нели ?! Најголем Сп до феминките кои знаат дека ми се посебни, и дека на некој начин ги почитувам.
Вчера знаев дека испуштив нели некој....Бокичка,Фиарлес,Спичлес,Гоу и Виножитката аааа и Виолинистката ...Ете така се намирив сега
Јас ќе упатам еден викенд поздрав до Скај, Пирамидката, Гоу, Трендафилка, Бројче, Расонерка, Реинбоу, Карина, Хајди, Блонд, Боа и Георгина. Имајте убав викенд!
Сп до срцките што ме поздравија погоре, и до сите феминки, кои цела недела правеа планови за Петоков.
СП до - Лудото19 - зашто ја малтретирам по лп и се' уште ме трпи СкајЕнџел - со здравје да си ги троши паричките од спортска, ептен си ме насмеала со постот и до Теди - да не се нервира, да не води многу инат, да се дотера, да сврти еден телефон и да си го викне дечкото на слава, зашто ако не го стори тоа, ќе и биде многу криво
До фанатик со искрени желби да излезе и да си најде девојка и да престане да не масира нас на форумов. Истото важи и за другите како него овде.
ЈАС ЌЕ ги поздравам сите што од сармата ја јадат само зелката. И еден посебен позз до Теди и јас исто тоа како Тренди така ја советувам.
Сп до Трендафилка и до Скајчето. Фала девојки ме потчукнавте по тиквето .БИ требало да му се јавам во фаза на размислување сум И еден огромен сп до лудото мало Би ју што ептен го сакам и што успеа да ме изнасмее искрено дури и во ваков период. Ве гушкааааааам силно.