@Presque vu убав и благословен ден ти посакувам. И викенд што следи. Исто и на @Rama @Petra777 @carangigia @Vitaly @Orthophill @agios
Блaгoдaрaм милa, ми гo рaзубaви утрoтo Штo пoбрзo дa зaвршaт петoчните oбврски зa да имaме убaв снежен викенд. Пoздрaв и дo сите штo ги oзнaчи
Bitter-Sweet @@Rama @@Petra777 @LegallyBlonde13@carangigia @@Vitaly @@Orthophill @@agios Kasija........... Убавината ќе го спаси светот.Достоевски ....дружењето со добри луѓе ни дава стимул, како да ја обновуваме душата...Љубовта е несебична,безусловна,пожртвована,љубовта е дарување..... 4. Љубовта е долготрпелива, полна со добрина, љубовта не завидува, љубовта не се превознесува, не се гордее, 5. не прави што е непристојно, не бара свое, не се срди, не мисли зло, 6. на неправда не се радува, а на вистина се радува. 7. сè извинува, во сè верува, на сè се надева, сè претрпува. 8. Љубовта никогаш не престанува.1.Кор.14... Григориј Богослов вели: „Верниот пријател е богатство со душа, затворена градина и запечатен бунар, што се отвора во вистински час и од кој се црпи, а пријатели ги нарекувам добрите и убави и оние со кои сме соединети според добродетелта.“
@JollyGirl @Elissa @Doozy @poenta @srhsejbsk @Lella @Yowannty @Someonespecial @theowndemon @Antolinaa @Srcka $ @Sweetlove_0312 @Dream-Girl @Mrs.Brain @Rebecca_R @macka91 @Amellie13 Не морам да кажувам уште еднаш дека обожавам да ве читам, нели? За убав почеток на викендот
@LegallyBlonde13 @baba Rada @orevokrsacka Ве изоставив, ненамерно, во претходниот пост. Вашите коментари секогаш допираат до мене. Едни ме смеат, други ме смируваат, трети ме восхитуваат.