А у,сакам да ги поздравам сите што се секоаш гладни и да ги викнам да ми зготват нешо,а јас за возврат ќе им дадам од моето. Имам намирници,испазарив али ме мрзи да зготвам. Ајде гурмани,бидете хумани. И,ваква замисла имам Навалете ајде
Еден убав поздрав до лепо друштво на чат @John Snow @filip4 @GrevMk @DAngel @Nigredo Odor @simonka93 @Someonespecial @Abeja @ivi1987 @kikkki @КикиМаус @Dust
СП @fina erika @Beatris @Lavica2016 @Sparkles27 Oh yes, I am wise But it's wisdom born of pain Yes, I've paid the price But look how much I gained If I have to, I can do anything I am strong(Strong) I am invincible(Invincible) I am woman Истовремено и поздрав со песнава за феминистките @Someonespecial @DAngel @Srckata28 ,во темата за феминизам ме бришат,се надевам поздравот никому нема да му пречи
СП до @Isobel Ме пресмеа со постот во Што би му кажале Прв пат некој вака креативен пост да прочитам во таа тема, зашто обично сите таму сме си со тажаленките Имај убав ден
Хахах а да знаеш што депресија ме имаше удрено..ама пробувам на најпозитивен начин да се справам Поздрав и до тебе, имај убав ден
Земам кафето! Каснам, ама земам. Поздрав до @prominent ти пишав дека уште јас останав да кажам дека ти и либето твое сте ОТП во ќошево и морам да те поздравам тука пак зошто навистина вреди да се кажува и кажува. Онака усреќуваат мислењата, дури и ден да не ти е - прави да се чувстуваш добро, како да го имаш истото доколку го немаш, само низ мислење. Следен поздрав до @simonna.a зошто си ја сакам и е најдобра Елса. Да ми помини последниот колоквиум, планирам да ти направам Елса натпревар. Потоа би сакалa да ја поздравам @DAngel зошто многу од мислењата твои ми стојат за омилени, суптилни, некогаш маскирани, а некогаш доста директни. Во глобала, се согласувам со се и онака ептен ми оставаат впечаток. Исто така сакам да ја поздравам @irrelevant и срам да ми е, неодамна те забележав прв пат и тоа имаше лајкнато мислење. Си се смеев зошто беше до тогаш единствен лајк и ради името кога ќе прочиташ онака лајкот идеше смешно. Од тогаш те забележував почесто, и стварно ми се допаѓаш. И за крај, @Lianna Anna ми недостига, некако ми ја нема и затоа ја поздравувам за да ја има пак.
СП до @lovemme @fallenangel што имаме исти сервиси кои се оддамна и баш ми е мило што ете повеќе мина сме зачувале нешто со корисно и убаво за употреба во кујна.
@Rama да те поздравам со малку поддршка, мотивација и позитивна енергија И јас сум емотивна личност, иако можеби на друг начин и со други ставови, па затоа ти препорачувам да станеш посамоуверена и пребирлива во врска со луѓето околу тебе и посебно она што си ставаш на срце од нив Заслужуваш подобро во секој поглед!
Да се приклучам и јас на поздравот до @Rama а и до @Someonespecial Рама фокусирај се на убавите нешта и запомни дека ништо не трае вечно во овој живот, така да минливи се и проблемите. Имајте убава вечер!