@Gosh девојко те читам по темине и ти се дивам понекогаш,искрена си без влакна на јазикот што многу ми се сфиѓа и го почитувам.И за некои теми имаме исто гледиште иако не секогаш го пишувам своето мислење. @Justicija и до тебе поздрав девојче знаеш да ме пресмееш со некои твои коментари.
@Someonespecial & @BlackAndWhiteSwan Фала ви девојки на поддршката Ми значи секој убав и позитивен збор....ќе се изборам јас,веќе почнав со оттргнување од токсичните луѓе за мене,веќе редно беше,секогаш играв на карта,блиски се не можам вака,не можам така,ама тие не го делеа моето мислење,и така стигнав каде што стигнав... Од многу жалење и почит кон другите и дозволување да ми се качат на глава,стигнав и до депресија и анксиозност.....
@Rama @AnaKarenina @Dust @prominent @Yowannty @crimson @theowndemon @kikkki @WarriorMind @Ketchup @Sweetlove_0312 @buba4e89 @Stephen Amell @referentka @Mishela @Dream-Girl @danichap @CrazyOne @Someonespecial @Anabelle.Amorette @SunnyGirl2 @makedonkamak @Ginger^ @galapce @BlackAndWhiteSwan @k.frosina @filip4 @x.Daisy.x @Carolin. @srhsejbsk Поздрав и до сите останати членови на Фемина Имајте убав ден
@BlackAndWhiteSwan поздрав и до тебе Грееш со секој пост, многу позитива, смиреност и отворен ум има во тебе @cresa-jagoda фала мило девојче, никогаш не ме забораваш И честитки за внучето @crimson @prominent @kikkki @Yowannty @theowndemon @macka91 @Doozy @Dream-Girl @Rebecca_R @AnaKarenina @Elissa @k.frosina и цело фмќ
Поздрав до прекрасните девојки и жени од ФМЌ и 40 +/- ! Поздрав до @Someonespecial и @prominent ! Поздрав и до сите прекрасни ликови кои ме поздравиле, а јас не сум го видела поздравот.
Барем ќе набркаш тоа вампирите-цицачи на позитивна енергија. Домашен пафем е секогаш добредојден во обраќањето кон колегата/шката на соуседно биро @fina erika