Само што зборував со ENCA.69и праќа специјален поздрав до Лилитка, Ариeл и Хипица и од мене исто така
СП до ... Трендафилка,Бројче,Ангелче,Аннии,Анннни,Гоу,Хипи,Лилит,Лижалчето,Лолипоп,Оффспринг,Старфиш, Анфејтфул,Сексилејди,вики44е,вајлд,лукс,карак,ким,Горде,Боа виста,докторката,Џули,Сесилија,Георгина,Бију,Фиарлес,Карина,Марама,Анат,Пирамитка,Мимс,Мис-индепендент,Хајди,Mистериус,озбилнажена..... Искрени гушки и бакнежи ви праќам на сите...Чисто онака
СП до сите што утре ќе го превртат Скопје! СП и до сите што не го сакаат дождов кој мораше да се појави за викенд. http://www.youtube.com/watch?v=c3v0rJqy ... ature=fvwp Да го избркаме!
СП до сите оние кои вечер ќе се журкаат, до тие што ќе идат негде на кафе со друштво, или пак ќе решат да останат дома,да се одморат пред тв и на фемина.
СП до сите кои не заборавивте дека постојам на форумов т.е. СП до Queen.S , само таа се сетила на мене оваа недела(на другите ви се лутам, така да си знаете )
Сп до сите што нонстоп нешто купуваат , и се немаат што да облечат Кај мене доста често се јавува оваа ситуација
Како мислиш Георгина,не те сфатив во која смисла пријатно те изненадувам ? Поздрав до тебе и до сите други феминки Имајте убав остаток од вечерта.
До сите присутни и неприсутни. Прекрасни сте продолжете така и се надевам ќе се спријателиме низ темите.
Сп до сите кои треба да учат, а други работи им се вртат во глава и не можат да се сконцентрираат, баш ко ова Сп и до Анастасија 85, Багуфче, Брејвгрл, Карина, Лилмис, Ловли, Лудото, Мимс, ТедиГ, Спаркс,Виолетблу, Вајлд и сите други од трета смена
СП до Camellia ( затоа што е нова) и до третата смена ( затоа што знам дека вредно ќе работат вечерва ,а јас утре ќе имам многу за читање )
СП до БоаВиста стандард сме заедно 3та смена!! а воедно СП до Бројчекое моментално се журка Лолипоп23, Марама, Џули, Мимс,Миссче-Независно, Оффспринг, КикеБокичкаСкар. к.и.мтолку ме држи паметот ( касно во ноќта ) Ааа НАЈСП до Пирамитка и Георгина Се гледаме вечер! Few more hours! Can't wait! (без Ф никако)
СП поздрав до сите што ме поздравиле.. И СП до сите оние што искрено се надеваат дека за кратко време ќе им се остварат зацртаните цели...