Аааа гледам песна си ми клала за по ноќојте да не одам по вечери а Срцка си,да си знајш само,општо ти кажвам @DAngel & @kikkki ајј шо убавко,и вас ве нарече чупиња @Minnie 1 За тебе прочитав убави вести честитки...сосема заслужено е да уживаш и ти во нова животна улога и предизвик
@Doozy знаев дека ќе бидеш силна и се ќе испадне добро, знаев! Опоравувај се побрзо, имаме вино за пиење и дечковци за оговарање
Specijalen pozdrav i do tebe @Dadusicka isto i do @stetoskop koja ja nema nigde isto taka Sreken praznik i se najdobro
Навратив да поздравам едни многу мили личности на форумов @cresa-jagoda @Rama @Sar-Ste Девојки за вас само убави зборови човек може да има. Ви посакувам само убави нешта да ви се случуваат и да бидете сакани дупло повеќе од љубовта која ја подарувате Исто така поздрав најспецијален и до @*Ench@nted* со најубавите слики во темите за кафе и патувања @Annath @ivi1987, со вашата префинетост и современи мислења во доста теми кои ги имам читано, ми имате оставено преубав впечаток На сите споменати ви посакувам убав празничен викенд со позитивни и сакани луѓе
Ти благодарам многу за убавото мислење што го имаш за мене и за убавите желби Искрена да бидам не сум те запамтила многу, мислам дека најмногу те имам читано во СДК таму најмногу ми имаш позитивно паднато во очи, еве сега те поканувам да почнеш да нѐ дружиш во ФМЌ Мило ми кога некој позитивно ме доживува и ми ги воочил моите карактерни особини и кога некој се сетил да ме поздрави и да чкртне некој убав збор и желба за мене. И искрено ме интересира во која тема сум ти паднала во очи Среќни Велигденски празници и на тебе и твоето семејство и само убавини ти посакувам во животот, а најмногу здравје
Поздрав и до тебе @Purplelilac мило ми е што ти се допаѓаат сликите и ни посакувам на сите многу, многу патувања и слики!! Имај најубави празнични денови
Само храбро, Бубале, можеш и ти. Гледај напред, број благослови што имаш и ништо тежина на срце да не си ставаш, оти некогаш многу си ставаш. Пази се и брзо закрепнување, движи се повеќе за побрзо да оздравеш, (стави појас и шетај) па на плажа во Охридон ќе ги сунчаме резовиве
@cresa-jagoda Не сум активна во многу теми, па веројатно затоа и ме немаш забележано Инаку јас од поодамна те читам, и мислам дека уште од почеток го имав истото позитивно мислење за тебе како и сега А во која тема највпечатлива си ми била во СДК и Што би му кажале (таму највеќе не има)