@SV1911 @Rebecca_R @Doozy @macka91 @Someonespecial @cresa-jagoda @Dream-Girl @Yowannty @theowndemon @Ketchup @srhsejbsk Само да ви посакам пријатна вечер и убави празнични денови!
@Purplelilac Поздрав и куп гушки до тебе,и пишувај низ повеќе теми,знаеш дека те читам @Doozy Ајде аирлија и со лесно да ти биде опоравувањето,ништо помалку не очекував од инаетлив борец како тебе @Viktorijaaa5 & @SV1911 Одамна не сум ве поздравила вас мили и млади женчиња
Голем поздрав до @Biodevojka. Твоите совети се од огромна помош, секоја ти чест. Понекогаш не сме свесни што користиме и колку всушност си наштетуваме мислејќи дека правиме добро. Верувам дека и многу други феминки како мене се нашле во таква ситуација. За некои производи сум мислела дека не се штетни, ама ете, не било така. Барем сега ќе знам и нема да ја направам истата грешка. Благодарам за советите и имај убав ден!
@Purplelilac ти благодарам многу за преубавиот поздрав, ми го разубави денот! Ти посакувам убави и исполнети празнични денови со среќа и љубов !!!
@Bitter-Sweet @Vitaly @agios @Orthophill @carangigia @Serafima @Presque vu @Rama @korisnichka Христос Воскресе! Ниеден збор не е доволен да ја искаже радоста во нашите души од големиот настан Воскресение Христово. Нека е честит и среќен!!! На многаја лета!!!