Еј еј .. ти што го читаш ова, можеби дојде случајно или можеби ти стигна нотификација дека си тагнат/а да знаеш дека секој збор што ќе го прочиташ тука, нема да биде залуден Заради среќниот/тажниот момент, а тоа е мојот бан на фемина четот сакам да си ги поздравам лугето од таму. 1. @GrevMk 2. @DAngel 3. @RAF Camora 4. @Scott Weiland 6. @Miss.A. 5. @Someonespecial 6. @Читател 7. @КикиМаус 8. Ако не примети дека нешто заебав таму со 5-6-5 оди .. брзо ! 9. @LiliBoz И ако заборавив некој, нека ми прости RUN!
Прв ме стаи на чело. Захвален од тука па до Мадагаскар! Поздрав ЧитателРСА, фалиш на чет.. Ти праќам бакнеж
Случајно ја отворив темата и видов дека си ме означила. Нотификација не ми стигна затоа сега возвраќам на поздравот.
Јаооо Џолано Ќе го сфатам ова ко комплимент Поздрав назад, пишувај почесто Исто и за @Lianna Anna, фалиш, многу се израдував кога видов твој пост вчера И до @Scott Weiland, стварно ми е многу мило што запознав толку прекрасна личност како тебе, најголемо освежување си тука
@ivi1987 @simonka93 @Someonespecial chiitt Vas 1vi ve staiv zash ste heftachki @Nigredo Odor @КикиМаус @LiliBoz Eejjj heftacot @John Snow go zaboraviv Nodzheto @iloveyou29 @*Ane* @Dust Mislam drugarski e da podelam po nekoja kocka so vas. Aj chao sega
Ти благодарам мила за поздравот, баш ми го разубави почетокот на викендот И песната ми ја погоди Ти посакувам и тебе викенд исполнет со мнооогу дружење и уживање во сонцето