@CaraMia Оти си срцка најголема,еве ти гушки не можам да стигнам да ти довратам на поздравите кон мене @cresa-jagoda @Elissa
Ооо Рамо па ти си тука Баш се уклучив пак да пуштам потерница по тебе еден ден те има, па десет те нема кога гледам Рама моја ме поздравила и она ме мислела Најголеми гушки до тебе
@LiliBoz @vitamina Не сум во тек доволно,но од тоа што читнав набрзина сфатив дека минувате низ нешто лошо...сакам да ви испратам гушки и добри мисли,вие заслужувате се да биде океј,и само верувајте дека ќе биде
Se mislev pa si rekov aj da ve pocastam vaka sabajlechki. Nesakav da sedam ovdeka zash greshiv na edna osoba,ama pa rekov kako da zaminam koga ubavo e ovdeka. Bash ubavi prijatelcina ima,shala,zafrkancija od koj vreme bash ubavo minuva. Abe kako da ve napushram i da zaminam koga povekje vreme minuvam so vas ovdeka odkolku so moine doma Aj da ve pochastam sega i da ne lomotam mn mn. Ce pocnam od @КикиМаус ejj nemoj da mi se lutish a znam greshiv prema tebe i mi e krivo. @LiliBoz @Dust @ivi1987 @simonka93 @Someonespecial @GrevMk @John Snow @Scott Weiland I drugite od chet shto se,iako ne se tagnati i tie se vo sklop na druzhbava za kafe i blagichko. Aj odberete shto sakate
Кики е срце нема да ти се лути верувам. Знае дека не си ти лош воопшто. Ти си памук чоек!!! Поздрав и до тебе фич и до сите што ги пиша !!!
Се случува да згрешиш, најбитно е што ја признаваш грешката и се извинуваш (филозофии од сабајле) Поздрав