СП до сите феминки заљубени дури изгубени ... до сите кои се мамурни ... до сите кои синоќа беа главни на подиум ... до сите кои јадеа пица после пијана вечер Ве сакам женишта низаедни
Фала душо на поздравите,ама кој би рекол дека Таксират ќе го заменам со кафана?...затоа никогаш не вели никогаш Другарка ми се породи денес и вечерва одиме во кафана (организирано од маж и) да славиме,нормално дека не можам да одбијам.Дури и сум среќна бре Најубаво да си поминете да се изнаџускате и за мене,картите ги доби братучетка ми која стасува во Ск вечер (ја изненадив и нејзе не и беше планирано ама...) Клоцнете ја во гужвата нејзе
Епа на почетокот многу не те забележував по форумов ,не дека немаш број на мислења туку ете не им придавав јас многу значење....се додека не сфатив дека правам грешка.Ме бендисуваш,твоето размислување во одредени ситуации ме бендисува,интересна си ми,паметна... така да си знаеш
СП до: Карак,Багувче, Лолипоп, Ким, СексиЛејди, БоаВиста, Марама, Пирамидка, Ариел, Лилит, Бројче, Гоу, Хипица, Тенкаи, Тедибеар, Ангелче, Лукс, Кате21, Џули, Катакомба
Сп до Горданчето! Сп до сите мои мили Феминки! Сп до сите што ме поздравиле и сите што не ме поздравиле! Сп до сите што го читаат ова во моментов!
СП до сите Феминки што се спремаат за искачање ...сите најубаво да си поминете и до оние како мене што ќе си седат дома на Фемина, може некое филмче и топло чајче
срекичка поздрав и до тебе,се читаме вечер на трета смена,јас ќе искачам вечерва,ама после до морнинг сум на фемина
лаки ју јас ќе седам дома ама после кај 12 часот ќе ја викнам комшиката и ќе си муабети ме малку а ако не дојди и јас 3та смена на форум
Сп до батерфлај.. сега дознав дека си од Кратово, а баш прегеска минавме од таму..Кратово ти е како малечок Париз, никако да се снајдеш во него.. Сп до сите Струмичанки на форумот
Верувај ми - сеуште не сум ги открила сите патчиња и места во градот во кој живеам 13 години Сите патишта водат во едно - плоштадот Али бар е мал - сите се знаеме Инаку горда сум што ги научив имињата на сите маали ( а онака да ме прашаш кај се наоѓа '' Планинска '' , '' Глигор Пазавански '' итн итн ќе ми треба време да се снајдам Поздрав и до тебе ПС: Фала за поздравот
СП до сите оние на кои им недостига некоја личност. СП до сите што се мрштат кога пијат сокче од цеден лимон.