По неполни 5 месеци дружење на форумов и 100 мислења, мислам дека е редно да си ги поздравам оние кои сакам да ги читкам и ме исполнуваат со позитива. Нешто и сум пијана и разнежнета вечерва, а ова е воедно и мојот нај-wholesome пост тука за сега. @Someonespecial you really are someone special :3 Многу ми е мило што те запознав на и вон форумов на некој начин, затоа што си многу, многу квалитетна личност. Со прекрасен вкус за се што е убаво, особено за Лана се погодивме. Те гушкам најсилно! Остани ми така прекрасна! И можеби сега немаме пари за да патуваме и да ја „читаме’’ книгата што е светот, ама еден ден ќе имаме и сакам да ме однесеш во Италија! @Scott Weiland супер човече си за муабет и многу сме на начин слични. Се пронаоѓам во твоите мислења и те сметам за добар пријател already. @Nigredo Odor другарке моја најдобра ептен си ми кул, мислењата што ги имам прочитано твои - апсолутно се согласувам со се што имам од тебе прочитано а тоа многу ретко ми се случува. Гуш! И сите останати кои сакам да ги читам а со кои сакам и да си разговарам :3 Многу љубов до вас! @Bender Rodriguez @Gosh @Lella @Briar Rose @Mishela @Matotheja @crimson @LiliBoz @КикиМаус @theowndemon