Sure, we can shoot golf balls towards black holes and slowly watch them get the noodle treatment. Below is a rendition of a supermassive golf shot: redacted-if there are scientific irregularities, apologies from an ape-
@prominent Имај продуктивна скратена работна недела и уште подобар продолжен викенд Понеделничкото кафе од мене...
Денес го поздравувам цело ФМЌ, за енергична, успешна, позитивна недела, исполнета со многу насмевки и љубов, и уште поисполнет продолжен викенд Периодов ќе немам многу време да ве читам, ама да си знаете дека ќе недостигате, и ќе ви се вратам после испитнава сесија со полна сила за пишување во ФМЌ Ви испраќам преграткии @cresa-jagoda @*Ench@nted* @Doozy @Someonespecial @Rebecca_R @theowndemon @prominent @Yowannty @Rama @WarriorMind @Stephen Amell @macka91 @Antolinaa @shz @Carolin. @Dream-Girl @buba4e89 @sofijanoka @sweet-cherry @SeaMermaid @MagsDestiny @srhsejbsk @AnaKarenina @k.frosina @tirkenbal @CaraMia @Harper @Sweetlove_0312 @JollyGirl @kikkki @sanja.burgundy и до сите кои не дружите во ФМЌ а сега не сум ве тагнала поради мојава заборавеност И да искористам прилика да го поздравам @Ketchup и да честитам матурирање И пак ќе речам дека во прашање е заборавеност па поради тоа доцнам со честитање, ама се надевам дека нема лутење Повелете друштво
@Purplelilac да ти мине најлесно испитната, немој многу да те нема, посетувај не повремено. Еве кафе за време на сесијата А потоа те чекаме вака
СП до @Rama @theowndemon @WORRIED.BT @LejlaD частам кафе,да не биди потоа муабетот не пијаме кафе ние,туку само на Босфорот
Ох,в срце ме погоди ми фали кафето на Босфорот,ама Бога ми,5 години се немам напиено кафе таму,и само се тешам дека наскоро ќе пијам Гушки до тебе и до другите означени
Фaлa нa пoздрaвoт... Не мoрa нa Бoсфoр...кaфетo сo дрaги луѓе е сегде слaткo... Те чекaм нa кaфе нa Сoкaкoт..
Во право си дека кафето со драги луѓе е најслатко а јас би додала и природа в позадина е комплетно прекраснo,најомилено ми е тејкавеј кафе в рака и прошетка со драги личности/личност.