Кога веќе некој спомна, морам да си кажам Истанбул, Босфор ми се во срце, сонувам еден ден да ја посетам Турција, особено Истанбул. Совршено Ќе ве земам и вас со мене
@cresa-jagoda Ќе одиме заедно во преубавиот и магичен Истанбул @Purplelilac Куп гушки и поздрав назад П.с со лесно да ги поминеш сите испити
Lejla majtap muabetot go zloupotrebuvam vaka,demek kabadaite velat fala ne pijam kafe samo na Bosfor. Koga go chaktsisvav muabetov se otepav smeenje. Za smeja e samo,da kafe se poslatko so luge,kolku poveke tolku i poubavo
@Scott Weiland @Someonespecial @kikkki so vashiot muzicki izbor gi budite ovie cuvstva vo mene That's not the beginning of the end That's the return to yourself The return to innocence. Love Devotion Feeling Emotion Love Devotion Feeling Emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. That's not the beginning of the end That's the return to yourself The… Don't care what people say Follow just your own way Follow just your own way Don't give up, don't give up To return, to return to innocence. If you want then laugh If you must then cry Be yourself don't hide Just believe in destiny.............................
Прво таа ја ставив ама ми текна има нешто помоќно Е ме засрами денес ме окапа фалење,ама ако од тебе се ми е со ќеиФ прифатено
Охоо,за нас нема спиење,посебно за мене,кај сум ноќна птица,па и на сабајле сум ранобудна птица,или кокошка Те гушкам и јас,тенкју за поздравот и гушкиве убаво ми дојдоа
@VictoriaSan Поздрав и гушки до тебе,ти благодарам на мотивирачките зборови кои ми ги упати деновивее
Always the same @Bitter-Sweet I missed you http://cdn1.clevver.com/wp-content/uploads/2017/03/denise-richards-avan-jogia-hug.gif
@theowndemon ме рчна да гледам аниме, Зура! -Кога ке го викаш Зура -Кога ќе ме праша некој што се работи во Гинтама.. Исто така поздрав до @CaraMia @stetoskop мои *нови* пријателки - @DAngel насекаде ми е умот незнам кога патуваш, но со лесно- исто така дневна do @Someonespecial @kikkki last but not least @ivi1987 фала за пречек и мотивација-