@AnaKarenina @Rama @Lella @Someonespecial @MagsDestiny @Purplelilac @referentka @Ketchup @Mishela @SummerGirl @Dream-Girl @makedonkamak Повелете на доручек
Абе ваква комшика и со лупа да бара човек нема да најде Ајде кога веќе инсистираш, слободно влези, отклучено е.
@kukla21 е колку пати бе госпоЖо тебе треба да те викнам ? Ај на граница ќе ти оставам покана ако не . Официјална !
Спешлка до Дасти, гушки од мене и бебо од тука до месечината и назад @Dust се ќе помине, не потклекнувај, не дозволувај, ти и само ти си битна и најбитна од се, многу истрпи и помина, отсега ќе биде подобро, а тој што не те цени, заслужува, ствара јадови само одмини го! ^^дури стигнам до ,,крајот,, срцево клопче ми се стори, ах беее чудни луѓе газат по земјава, но за жал многу од нив не се ни свесни колку повредуваат со ситни делови, зборови, постапки..
@Dust главата горе, ќе бидеш супер. Да знаеш дека уште ги мислам тие мевцата и похованите чуденца од фотките
@cresa-jagoda @Dust Само напред девојко,се ќе надминеш,колку и да изгледа очајно и сурово...ти си силна,прв пат читам ваков пост од тебе и сакам да е последен,бидејќи секогаш те доловувам како силна и амбициозна личност Ама и најсилните понекогаш имаат потреба од поддршка и прегратка
Денес дојдов да си поздравам едно прекрасно девојче кое ми е мило што го познавам (барем виртуелно, а можеби некој ден и во живо ќе се запознаеме) @Dream-Girl Читајќи ги постовите што ги пишуваш во повеќето теми човек може да заклучи колку зрело размислуваш за свои години, а уште повеќе колку имаш добра душа. А денес гледајќи тука и неколку твои слики, можам да кажам дека истата убавина од менталниот склоп ти се пресликала и на лицето. Девојко да знаеш дека зрачиш и мој совет како постара дада да не дозволуваш никогаш никој да ти ја руши самодовербата, затоа што си прекул и не заслужуваш нешто такво Имај убаво неделно утро, а кафето е од мене
Одамна не сум добила известување дека некој ме тагнал во темава, па бев посебно изненадена кога видов, а уште повеќе изненадена кога прочитав колку убави зборови си ми изнапишала. You made my day
До @lovestoneddd зошто е една од најинтересните членови на форумов, и затоа што секогаш умее да извлече корисни поенти oд темите. Посебна си, да знаеш.