Hey there little sister @Nigredo Odor .. 'sup you badass? Oh, i see @Someonespecial answered before i finished. Hi2u both. Passover им е албумот Одор, слушај брат, чуј го.
@Afrodite¥ втор дн проваѓам, још собираш храброст гледам, па те нема, пред 40 минута пројде.. туј сам кд сакаш, што би кажаја Ric Flair: WOOOOOOooooOOOOOOO!
На личности кои ми се допаѓаат секогаш се трудам да му ги запамтам датумите кои му се важни во животот... Ти благодарам за поканата имај убав ден
@joy1 во ист ден сме родени Најсреќен роденден, сите желби нека ти станат реалност Сакам да ја поздравам и @buba4e89 во последно време е многу позитивна и среќна, и многу ми е мило поради тоа
Возвратен поздрав @poenta Понеделник отсекогаш ми бил омилен ден, се надевам дека и тебе ти е исто толку убав Од мене стандардно, кафе и благо
@ivi1987 & @joy1 Среќен роденден женски,бидете здрави и живи уште 100 години...и секако,секоја желба да ви стане реалност
@promeneta da znaevme deka ke ne otkacis nemase da ti dademe poddrska da zamines kaj mazeto denes pomisliv na tebe i tvoite dolgi pod konec naredeni postovi......ckrtni nesto